keissfootball Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 varat pateikt kas par problēmu. man ir viesu graamata uz txt faila. itkaa jau viss straadaa, nododas info, paraada ka raxta failaa iekshaa, bet galu galaa neieraxta, plz help me. p.s. kods ir sheit: http://paste.php.lv/2839 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 2 // Be sure that your server can write in this file by CHMOD it to 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 jā to jau pārbaudīju un viss stāv tā kā vajag oi sorry. nesaprotu kas par prikolu. uzliku uz 777, a vinsh kaadas 3 reizes paarlikaas atpakalj uz 644. taadi gljuki. sorry par lieko topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 nav tev atlaujas parlikt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spermer_co Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) Nevajag liekas QUOTEs taisīt! (bubu) vinsh pats adminstrators un naw atljaujas parlikts ?:D smiekliigi Edited November 14, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) a vinsh kaadas 3 reizes paarlikaas atpakalj uz 644 vinsh pats adminstrators un naw atljaujas parlikts ?:D smiekliigi tur nau nekaa smiekliiga, redz serveris saprot ka no keissfootball nekaads programmeetaajs nesanaak un vinsh lieka atpaklaj uz 644 lai cilveeeks pa velti neciinaas un nemocaas! Taa ir paziime ka tev keissfootball jaamet programmeeshan pie malas un jaaker pie kaut kaa cita, es nez pie kaa, varbuut pastnieka profesija buutu iistaa? Edited November 14, 2005 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 tur nau nekaa smiekliiga, redz serveris saprot ka no keissfootball nekaads programmeetaajs nesanaak un vinsh lieka atpaklaj uz 644 lai cilveeeks pa velti neciinaas un nemocaas! Taa ir paziime ka tev keissfootball jaamet programmeeshan pie malas un jaaker pie kaut kaa cita, es nez pie kaa, varbuut pastnieka profesija buutu iistaa? to nesauc par nodiršanu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 vinsh pats adminstrators un naw atljaujas parlikts ?:D smiekliigi A kas tur tik smiekligs ? Man pasam dazakrt jaliek uz sava kompja premesijas. Un ja vins liek caur FTP, tad vina lietotajam varbut nav ielikts taja FTP serveri keksis, ka vins var mainit atlaujas faliem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted November 14, 2005 Author Report Share Posted November 14, 2005 klez nu ja nav ko pateikt, tad nafig tu te vispār esi piereģistrējies??? Ja visu zini, tad nenodirs tos kuri vēlas uzzināt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 (edited) es jau nenorishu, vienk saku kaa ira. un tik pasakai ka taa nau. ja jau reiz esi admins tad panjem un nomaini taas premisijas caur konsoli , ja ir nix* vai ja windows tad ar premisijaam nevaidzeetu buut probleemaam. P.S es neesmu teicis ka visu zinu, vieniigi tu vereetu buut teicis ka visu zini. >a vinsh kaadas 3 reizes paarlikaas atpakalj uz 644 tas tach nau normaali, tad vismaz domaa ko raksti, vai arii FTP softam skaties log ko raadaa, vai izdodas mainiit premisiju vai nee. Vienreiz pameegina un uzreiz posteee sheit. buutu vismaz palasiijis kaadu literaturu vai vismaz log failus. P.S.S mok tu angliski nejeedz ? O_o Edited November 15, 2005 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts