nemec Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 http://paste.php.lv/2813 nu piemeeram taads fails un man tagad vajag lai menjushka buutu fons zils piemeeram, tad sub_menjushka - sarkans. ja attaisiits tas sublists tad paraada to ar fonu vai ko citu(to jau pats izdomaashu). kas man .css jaaieraksta??? p.s. sor par topikoshanu, bet es strupceljaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Vai tad šitāds jautājums kautkur jau nebija? ul { zils } ul ul { sarkans } Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 nee bubu tu laikam nesaprati domu.. ul {zils} tad buus visiem zils, bet man vajag lai zils buutu tur kur ir submenju, nu tipa veel lists tajaa. karache ja listam ir sublists, tad to vajag atshkirt no paareejiem.. ceru, ka saprataat, gruuti izskaidrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 A tu pamēģināji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 kas man jaameegina?? vajag ta man taadu, kur boldaa ar citu fonu .menju1 ...........submenju1 ...........submenju2 ...................subsubmenju1 ...................subsubmenju2 ...........submenju3 .menju2 .menju3 ja menju ir kaads submenju tad tam cits fons (piemeeram), ja nav tad parasts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Ā, tev vajag tos galvenā līmeņa UL citā krāsā, ja tam ir submeņu (cits UL apakšā)? Ja jā, tad ar tīru css nevarēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 nu a kaa tad?? vai ir iespeejams katram peec kaartas il noteiktu fonu ielikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Es vairs nekā nesaprotu, kur un kam tev tur vajag zilu, un kuram sarkanu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 nu bubu tu tak ieprieksh pareizi saprati.. tagad es gribu dzirdeet risinaajumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 ul { zils } ul ul li { sarkans } tā vai? Es tiešām nesaprotu ko tu domāji šai postā: http://php.lv/f/index.php?s=&showtopic=338...indpost&p=26639 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 .menju1 ...........submenju1 ...........submenju2 ...................subsubmenju1 ...................subsubmenju2 ...........submenju3 .menju2 .menju3 shito man vajag dabuut. ja menju ir ietverts kaads submenju tad tam atshkiriigi atribuuti no menju2 un menju3, jo tiem nav submenju. ja submenju ir attaisiits subsubmenju tad tam ar citi atribuuti atshkiriibaa no submenju1 un submenju3.. taa kaa aukstaak es ar bold sashkiroju. <ul> <li class="attaisiits">menjushka <ul> <li class="attaisiits2">sub_menjushka <ul> <li>sub_sub_menjushka1</li> <li>sub_sub_menjushka1</li> </ul> </li> <li>sub_menjushka2</li> </ul> </li> <li>menjushka2</li> <li>menjushka3</li> <li>menjushka4</li> </ul> tikai bez class=. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Es jau tev saku - ar css nevar uzselektēt tādus elementus, kuriem ir noteikti apakšelementi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 nu a kaadi risinaajumi var buut?? js? Link to comment Share on other sites More sharing options...
litt Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Kas tev liedz ģenerējot menu piešķirt vajadzīgo klasi konkrētajam menu itemem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 nepieskaroties tam listam, vai var panaakt veelamo rezultaatu?? 2.jautaajums: kaa var nodot divas klases uzreiz? tas neiet: class="clase1, clase2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts