keissfootball Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 kā es varētu panākt to, ka nospiežot submit pogu, kods atveras jaunā popup logā, nu tjipa, man ir kkas līdzīgs šim <TR><TD align=\"center\"><INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"vote\" VALUE=\" Balsot \" style=\"font-family: verdana, arial; font-size: 10; font-weight: normal; BORDER-LEFT-COLOR: #7D0415; BORDER-BOTTOM-COLOR: #7D0415; BORDER-TOP-COLOR: #7D0415; BACKGROUND-COLOR: #C18282; BORDER-RIGHT-COLOR: #7D0415; COLOR: #000000\"></TD></TR>\n a man vajag kkur vēl iedabūt to loga kodu, nu šito: <a href="#" onclick="window.open('submitetais.php', '123','toolbar=no,status=no,scrollbars=yes,menubar=no,width=100,height=100')"></a> Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 nu ja ar get vajag, tad vienkaarshi leic nevis submit, bet button, kuram onclick eventaa palaizjaas window.open un submitetais.php galaa pieliec get parametrus (submitetais.php?mainigais=vertiba&mainigais2=vertiba2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 (edited) a caur submit apiet nevar? piemēram saliekot abus kopā: <input type="submit" value="Submit" onclick="java script:window.open('submitetais.php','123','width=100,height=100');"> ??? Edited November 2, 2005 by keissfootball Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Form birkai ir target atribūts: http://www.w3.org/TR/html401/present/frames.html#adef-target To uzstādot par _blank, forma nevērsies jaunā logā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 un kaa es vinju varu pielikt pie submit lai man rezultaati skaitiitos un tieshaam atveertos submiteetais nevis kkas cits? pie tam vai tam blank var mainiit izmeerus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Var mēģināt atvērt window.open uz submita ar konkrētu vārdu (name), un to pašu name uzrādīt pie formas targeta (tāpat kā būtu jādara, ja būtu iframe ar neimu). Tikai vai tas līdzēs logiem nezinu. Citu variantu tev jau saka - atver jaunā logā to submitu kā get parametros sarakstītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 man tāda lieta, ka kods ir sarakstīts tā, ka iekšā ir gan html forma, gan apstrādājošais kods, gan arī rezultāti un nezinu kā atradīšu to īsto kodu, kas apstrādā variantu pēc submitošanas. kodu var atrast šeit: http://paste.php.lv/2784 (tā ir 28 - ..) rindiņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 (edited) a kaa juus domaajat es taa varu dariit??? <FORM name=123 ACTION="submitetais.php" ONSUBMIT="openTarget(this, 'width=300,height=300,resizable=1,scrollbars=1'); return true;" target="newpopup" method="POST"> Edited November 3, 2005 by keissfootball Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 pilnīgi pārliecināts neesmu, bet man liekas, ka tā forma izprocesēsies tanī pašā logā plus arī otrā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keissfootball Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 (edited) jā, izmēģināju jau pirmajā lapā paliek viss kā ir, bet otro atver tieši tādu pašu kā sākumā bija rezultāti, tas ir balsojuma vietā ā viss sanāca EDIT pogu nemāki lietot? (bubu) Edited November 5, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts