Zoom Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 (edited) te bus skripts: http://paste.php.lv/2754 Man saka ka ierakstu nav - "Tukss" kautvai ir. Kas saja skripta ir liks? Atgadinasu kad sim skriptam vaidzeja dalit ierakstus pa lpp. Edited October 28, 2005 by Zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Ar mysql_error() pārbaudīji vai kverijs ir korekts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 parbaudiju nekadu kludu nemeta ara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 (edited) Tad atliek tikai viens no diviem variantiem: 1) tabula ir tukša (tajā nav datu) 2) $atz mainīgais ir 0 (kas nozīmē vienmēr neatgriezt nevienu rindiņu) Edited October 28, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 (edited) 1) tabula ir iepildita ar kadiem 10 ierakstiem 2) nez paskatisos... LABOJU: tir taja siekavas (manigais -1) es uzliku "+1". Tagad man rada ta: http://neradisu.savu.lapu.lv/hmm.php?lapa=2 Uzspied uz tam svitrinam bet visuma man vins dalitu pa lpp ierakstus tas skripts.. ? LABOJU VEL: $atz = $lpp * $limitslpp; sita it ka pareizi rada. Tik 2 prblemas. Svitrinas ir links uz nakamo lapu un uzspiezot uz nakamas lapas linku iznak - 1lpp ieraksti + 2lpp iieraksti radas... VEL LABOJU: $limitslpp = 3; = cik viena lpp ir ierakstu... un tas $atz tur jaa kautkas nav ka vaig... Edited October 28, 2005 by Zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Ļoti grūti uzspiest uz tām lapušu pārslēgšanām... Un vai tu gadījumā neesi sajaucis LIMIT sintaksi? Ir šādi: LIMIT cik_izlaist_ierakstus_no_sākuma, cik_ierakstus_max_atselektēt Kāpēc tev tas otrais parametrs (aiz komata) mainās? To taču fiksētu vajadzētu uzlikt, cik ierakstus gribi redzēt savā lapā, bet mainīt tikai pirmo parametru, kurš norādītu no kuras lapuses īsti sākt atlasīt ierakstus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 (edited) salaboju dalisanu.. tagad jautajums kapec man lpp numuri neizdrukajas, bet svitrinas radas :) Tomer nav kautaks riktigi ;( Edited October 28, 2005 by Zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Apskaties lapas sourci pats ;) Un padomā pats kāpēc šajā rindiņā: $nakamalapa[] = '<a href="dala.php?lapa='.$lapa.'">'; nav lapušu numuri (hints - paskaties <a> elementa sintaksi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoom Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 bubu thx. viss aizgaja :) P.S Ak es auns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts