boon Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Sveiki, ir ideja tāda ka buutu nepieciešama 1. ielikt citu lapu freimaa 2. izmantot taa bik diiviani piem. man ir php fails kas pasaka vaardadienas un man ir nepiecieshams to likt ielikt citaa lapaa piem. virsrats izvele kautkaads texts..... sidebaars sidebaars izvele ......... izvele shodein vardadiena ir:<vardadienu php fails> sidebaars izvele sidebaars izvele Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Parasti inklūdo jamo. Ņefig tut freimi nav vajadzīgi. Jamie vispār nav vajadzīgi! Uztaisi kādu CSS layerīti, ienklūdo jamā savu PHP skriptu un aidā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ja pieņemam, ka funkcija vardadiena() atgriež šīsdienas vārdadienas, tad es darītu šādi: <?php include('fails_kuraa_defineeta_vaardadienu_funkcija.php'); ?> <html> <head> <title>virsraksts</title> </head> <body> izvele kautkaads texts..... sidebaars sidebaars izvele ......... izvele shodien vardadiena ir:<?php echo(vardadiena()); ?> sidebaars izvele sidebaars izvele </body> </html> Link to comment Share on other sites More sharing options...
boon Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 thankyou taa tad jauztaisa kaa funkcija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts