Gizmo Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Sveiki! 1. Ir tabula: id | manta | tips | firma 2. Users atver lapu kuraa mantas $tips=1 3. Kā lai uztaisu ka viņam atsevišķi parādās firmu saraksts kuras piedāvā šī tipa preces? Es tikai varu izdomaat bai sarezgjitu risinaajumu, kā jūs šo lietu atrisinātu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 SELECT firma FROM tabula WHERE tips = $tips GROUP BY firma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gizmo Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 Un kā man viņu izdrukāt, ja es sitam pieprasījumam piešķiru vertibu $result ? echo $result; izdrukaa: "Resource id #3" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 $sql = "SELECT firma FROM tabula WHERE tips = $tips GROUP BY firma"; $rez = mysql_query($sql)or die(mysql_error()); while($row = mysql_fetch_array($rez)){ echo $row['firma']; } mysql_free_results($rez); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 SELECT DISTINCT firma FROM tabula WHERE tips = $tips Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcidRain Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Es nesaprotu, te ir kāds SQL un php pamatu apmācības forums? Man liekas, ka šīs lietas īsti šajā forumā neiederās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Es nesaprotu, te ir kāds SQL un php pamatu apmācības forums?Man liekas, ka šīs lietas īsti šajā forumā neiederās! 25103[/snapback] ir ok, kas ir php bez sql... dinamiskums/informaacijas eerta uzglabaashana... a txt faili man nepatiik it nemaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Es nesaprotu, te ir kāds SQL un php pamatu apmācības forums?Man liekas, ka šīs lietas īsti šajā forumā neiederās! 25103[/snapback] Un kādas lietas tad iederas? Es tēmēju uz to ka varbūt arī tavs jautājums piemēram par Apache logošanu uz MySQL nesanāk kaut kā līks? 1) varbūt lielākajai daļai tas ir pašsaprotami? Un tādus "newbiju" jautājumus nav ko uzdot?! 2) tam nav nekāda sakara ar php Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcidRain Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Es gan vairāk tēmēju uz to, ka nav tādu sadaļu, kur uzdot šādus jautājumus. Piekrītu, arī mans jautājums par Apache logu pārsūtīšanu uz sql nav īstajā sadaļā, bet tās īstās sadaļas te īsti nav. Bet, uzskatu, ka tas tomēr nedaudz iederas šī foruma ievaros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 foršus e-veikalus mūsdienās kodē :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Es gan vairāk tēmēju uz to, ka nav tādu sadaļu, kur uzdot šādus jautājumus.Piekrītu, arī mans jautājums par Apache logu pārsūtīšanu uz sql nav īstajā sadaļā, bet tās īstās sadaļas te īsti nav. Bet, uzskatu, ka tas tomēr nedaudz iederas šī foruma ievaros. 25112[/snapback] Kā nav? Konkrētais jautājums imho tīri ok sanāk zem 'PHP scripti' vai arī 'PHP un datubāzes', tavs jautājums zem OFFTOPIC :> Labi nav ko dzīt šo tēmu arī zem offtopica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts