Aleksandrs Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Kā ir iespējams no Baltic un Cyrillic kodējuma tekstu konvertēt uz UTF-8 kodējumu? Ar iconv skatijos, tur tik no viena formāta var konvertēt... Mēģināju uztaisīt savu kovertoru, bet daži latviešu burti atēlojās kā krievu burtiem un otrādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Kā ta tu vienā kodējumā glabā lv&ru burtus vispirms pastāsti! Kā lai citādi mēs zinam, ko ieteikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandrs Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 Par glabāšanu es uztraukšos vēlāk, pašlaik man ir parasts string, ar latviešu un krievu burtiem, vēlme ir to pārtaisīt par UTF, lai vienā kodējumā pārlūks nolasa to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Par kādu glabāšanu iet runa? Es tev prasu - kādā kodējumā patreiz tas viss ir!! Nu ieejas dati, no kuriem gribi konvertēt? Ja jau par to negribi uztraukties un tev po, tad zini mums arī po. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandrs Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 Dati ir ASCI(windows-1251 un windows-1257, ja nekļūdos) kodējumā. Pašlaik tas ir parasts mainīgais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Nesapratu. Kā tev vienā kodējumā ir sajauti win1257 un win1251 kopā? Tad jau taču nevar atšķirt īsti, kuri ir lv burti un kuri ru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandrs Posted October 13, 2005 Author Report Share Posted October 13, 2005 Tad es prasu, vai tas ir iespējams kaut kādā veidā vai nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts