VBoy Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Nezinu kur īsti tas jāraksta un vai kaut kas tāds jau nav uzdots, tāpēc rakstīšu te un ceru ka pārāk nenosodīsiet. Lieta tāda: Esmu redzējis vairākās lapās peldošo strīpu apakšā (piemēram eclub servera lapās) kā to var dabūt gatavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Uzspied "view source" un paskaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 <marquee> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBoy Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 bubu: es jau tā esmu mēģinājis, bet man nekas nesanāk. nevaru atrast to koda daļu. rudzis: tas ir kaut kas līdzīgs, bet tas nav tas. es domāju par tādu kas iet līdzi lapai kad to pārvieto uz augšu vai leju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 bubu: es jau tā esmu mēģinājis, bet man nekas nesanāk. nevaru atrast to koda daļu. Nu gan tu dod! Izveidotu tukšu html failu uzliktu uz eclub, un paskatītos ko šis tur pielicis. Dikti sarežģīti? http://paste.php.lv/2609 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBoy Posted October 1, 2005 Author Report Share Posted October 1, 2005 Nu gan tu dod!Izveidotu tukšu html failu uzliktu uz eclub, un paskatītos ko šis tur pielicis. Dikti sarežģīti? 23622[/snapback] Tā pat nebiju iedomājies. es mēģināju no visa lapas koda atras. kā vienmēr visu mēģinu sarežģīt. :) paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts