Richards Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Labdien man ir mājaslapa esmu uzrtaisijis tanii čatu kuram pieprasa login Izmantoju kodu <P ALIGN=center><IFRAME SRC="index2.php" WIDTH=550 HEIGHT=550></IFRAME></P> </IFRAME> lai lapai varētu pierakstiit blakus! Gribu izdariit taa kad es uzrakstu niku un nospiezzot login lapa atvērtos jaunā logā nevis tanii ieziimētajā! Ceru ka sapratāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) <form target="_blank" ....> Edited August 18, 2005 by Kristabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richards Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 <form target="_blank" ....> 21187[/snapback] Kur tas jāraksta? Un lai tā login lapa aizvēras ciet un atver jau čatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 nu apsties to lapu, kura atbild par ieregjistreeshanos, atver ar notepad un atrodi, kur ir apmeeram <form method="POST" action="kautkaads.php"> un ieliec veel pa vidu target="_blank". Starp citu, tikai pieljauju, ka shim jaader, jo nav ne jausmas kaada taa regjistreeshanaas forma tur ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richards Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 nu apsties to lapu, kura atbild par ieregjistreeshanos, atver ar notepad un atrodi, kur ir apmeeram <form method="POST" action="kautkaads.php"> un ieliec veel pa vidu target="_blank". Starp citu, tikai pieljauju, ka shim jaader, jo nav ne jausmas kaada taa regjistreeshanaas forma tur ir. 21190[/snapback] Un kā varētu lai aizver login lapu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 pec idejas php ir servera puse - so visas perversibas ar browseri daraamas ar klienta gala javascriptu. <script type='text/javascript'>window.close();</script> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richards Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 pec idejas php ir servera puse - so visas perversibas ar browseri daraamas ar klienta gala javascriptu. <script type='text/javascript'>window.close();</script> 21227[/snapback] Tu nesaprati ideju! Man vaig lai kad uzrakstu niku un nospiezzu login čats atveras jaunā logā a login lapa aizveras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Un ko, tavuprāt, viņš tev iedeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richards Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 Tu nesaprati ideju! Man vaig lai kad uzrakstu niku un nospiezzu login čats atveras jaunā logā a login lapa aizveras! 21228[/snapback] Tad ir jautajums starp kuru rindu vinss jakopee un kuraa php ? Logina php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Tiklīdz esam noskaidrojuši, vai viņš ir ielogojies kā nākas, tā arī izvadam. Tā kā tas mazais skriptiņš aizver logu, kurā tas izvadīts, tad mini - kurā logā jāizvada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts