Machuss Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Es veelos izveidot scriptu, bet man domas nerosaas kaa to izveidot ja tas vispaar ir iespeejams. Piem. Lai noteiktaa datumaa, noteiktaa laikaa lapas sadaljaa rastos izmainjas, piemeeram include("sadalja1.inc"); tiktu mainiita pret include("sadalja2.inc"); vai tas ir iespeejams vai arii ir kaads cits risinaajums? es PHP paarvaldu tikai tik daudz cik esmu iemaacijies pasha speekiem, bet latvieshu valodaa diemzheel informaacija ir maz :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 protams ka ir iespeejams :) njemam talkaa mysql vai vienu failu. vispaar jau atkariigs, cik mees to labi gribam dariit. var kodaaa likt un var smuku admin formu uztaisiit. if (date("Y-m-d H:i:s") == "2005-08-15 12:30:55") include("fails1.php"); else include("fails.php"); taatad 15 augustaa pulksten 12:30:55 incluudos fails1.php paskati fciju date Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machuss Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 B) Varbuut iespeejams uztasiit lai paara datumos buutu viens fails.. bet nepaara datumos cits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Pārbaudi vai jamais dalās ar 2 bez atlikuma, un rīkojies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 if (date("d") % 2 == 0) echo "paara datums"; else echo 'nepaara datums'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts