Jump to content
php.lv forumi

Machuss

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Machuss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Laikam man buus jaaiet pie okulista :) nepamaniiju ka tur jau viss priekshaa
  2. ideja man skaidra, bet neizdodas :) vajadziigs lai nebuutu iespeejamiiba ka $a1 un $a2 ir vienaadi meegjinaaju gan ar while gan if , bet nekas nesanaaca.
  3. bet ja vajadzeetu panaakt lai vienlaiciigi rand() izveeleetos divus dazhaadus vaardus?
  4. <?php $kartas_nummurs = rand(1, 3); $izvelne = rand(0, 2); $opt1 = array("viens", "divi", "trīs"); $opt2 = array("Es", "Vinjsh", "Vinja"); $opt3 = array("mazs", "normals", "liels"); echo "Izveilne :".$opt.$kartas_nummurs."[".$izvelne."]"; ?> Aptuveni šādi ir iespējams panākt lai skirpts darbotos un tiktu izveeleets viens konkrēts vārds? Zinu ka ar DB šādi ir vieglāk, bet kā man rīkoties, varbuut kaads var man paliidzeet?
  5. es itkaa atradu, tachu man ir probleemas ar imagecreatetruecolor() funkciju Call to undefined function: imagecreatetruecolor()
  6. Varbuut ir kaads elementaars piemeers kaadai vienkaarshai bildiites atteeloshanai
  7. GD ir kkaada funkcija? kaa saliidzinaat es saprotu, bet kaa notiek taa gjenereeshana, tas man ir kkas jauns.
  8. Tagad arvien biezhaak maajaslapaas paraadaas pie regjistraacijas vai sms suutiishanas atteeli ar kodu kursh jaaievada blakus laukumaa, kaa tas ir panaakts, man teica ka ko ziimee kods vai kaada programma. Vai arii man buus jaaziimee taas bildiites pasham un katrai atteelotajai bildei jaapieshkjir attieciigs kods.
  9. Blitz skripts man straadaa, paldies .. bet Bubu skriptu es veel neizpratu.
  10. Man definētās funkcijas nestrādā, vai vinjas kaadaa failaa veel buutu jaapiefiksee? Jo kad palaizhu man raadaas balta lapa.
  11. $ned_diena = date("w"); if ($ned_diena == 1) { echo "Primdiena "; } if ($ned_diena == 2) { echo "Otrdiena "; } if ($ned_diena == 3) { echo "Trešdiena "; } if ($ned_diena == 4) { echo "Ceturtdiena "; } if ($ned_diena == 5) { echo "Piektdiena "; } if ($ned_diena == 6) { echo "Sestdiena "; } if ($ned_diena == 0) { echo "Svētdiena "; } Es izmantoju šādu kodu, bet kā es varu definēt funkciju, kādā veidā neizmantojot DB es varētu iegūt mainiigo $dienasdatums lai būtu vienkāršād nedēļas dienu iekļaut tekstā. Ja ir iespējams es gribētu noskaidrot kā var iegūt šī koda rezūltātu kā $dienasdatums . Ceru ka neizteicos pārāk neskaidri.
  12. Un ko darīt ja sadaļas veidotas šādi? switch ($_REQUEST['sad']) { case 'reg': include_once('register.php'); break; case 'for': include_once('forums.php'); break; default: include_once('sakums.php'); break; } ?> Ir labaaka metode?
  13. tieshi kaa tas buutu "action", nu tas man ir norādīts, bet man ir vairaakas taadas sadaljas ar ?sadala=viens&variaacija=divi ko ar shaadiem linkiem iesaakt?
  14. man ir problēma ar šādu adresi "index.php?sad=reg", viss ir kaartībā līdz kamēr atrodos tajā, funkcijas strādā līdz netiek ierkastīts lietotājvārds un nospiesta OK poga, man LOGIN lapas dalja ir include un atrodas visās lapās, bet ja atrodos piemēram index.php?sad=reg tilīdz ielogojos tā adrese arkal ir index.php kā novērst adreses maiņu?
  15. Nu DHTML robezhaas tad tieshaam nezinu kaa veidot.
×
×
  • Create New...