jupper Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ir tāda lieta, ka saglabājot vai izveidojot jaunu failu notepad vai notepad++ utf8 encodingā, tas pirms simbola "<?php" pašā sākumā ieraksta šādu ķeburu "ļ»æ". Vai var likt notepadam viņu neierakstīt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 droši zini, ka neesi vēris ar wordpad? iesaku - atver jaunu txt dokumentu. uzreiz (!)saglabā kā utf-8, ievadot filename. un tad raksti, ko tev tur vajag un saglabā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 iekš SciTe saglabāt kā UTF8-cookie, atvērt kādā ASCII-textpadā un nodzēst tos simbolus, lietot tulkojumiem atsevišķus failus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 wai ver caur veco labo "dosinieku" - edit. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Un kā tu tādā parakstiīsi utf-8, SkaKri? jupper iesaku apskatīties notepad2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Un kā tu tādā parakstiīsi utf-8, SkaKri?jupper iesaku apskatīties notepad2. 20814[/snapback] tu domā garumzīmes un fā? :D tur sākas alt un cipariņu maģija.... :] bet es lietoju macromedia DW - code variantā un problēmu nav - tik hotkey jāatslēdz :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) Es domāju ne tikai garumzīmes - jebkurus ne-ascii simbolus utf8 kodējumā (lv/ru, tak kautvai japāņu burtus) Un macromedia dw maksā. Edited August 12, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 šajos laikos vairs nekam nav vērtības. dc++ visu ir devalvējis, it īpaši latvijā, kur tam nav aizlieguma! :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Nu nu, ja tu pelni naudu ar web'a/softa veidošanu tas tev nešķiet nedaudz nepareizi lietot zagtus izstrādes rīkus? Kā būtu, ja pēc tam tavis viedoto pārdoto produktu pircējis pats pārdotu citiem kā savu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) nu atvaino - es nepārdodu. tādēļ arī neesmu tik "biezs" lai pirktu licencētās programmas. :/ ps - liekas nepareizi. bet neviens jau nav pati pilnība. Edited August 12, 2005 by SkaKri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 wai ver caur veco labo "dosinieku" - edit. :D 20813[/snapback] caur fara editoru mieriigi - pez liekiem krenkjiem un uz reiz pa taisno FTP :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Daudzām programmām, kuras tev vajag var atrast opensource/freeware analogu ar kuru var ļoti labi izdarīt to pašu. Un uz pilnību vienmēr var tiekties, nevis teikt - a citi tāpat dara, es tik visiem pakaļ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 ok ok - kā sapratu - esmu morālais kroplis. ps - šis sāk kļūt par offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 /me ikdienā lieto paštaisīto VenPad php/js/css u.t.t. skriptēšanai, SciTE UTF-8 vajadzībām (kaut arī to var izmantot par pamata php/whateva skriptēšanai) un nVu retajām WYSIWG mēģām - viss ir diezgan mazs mb ziņā, daudzfunkcionāls un konfigurējams, pie tam aboslutely free. Tāpēc klejojot no vienas darba vietas uz otru vienmēr būšu pārliecināts par to, ka man tur būs pieejami ērti un legāli apstākļi softa ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 /me ikdienā lieto paštaisīto VenPad php/js/css u.t.t. skriptēšanai, SciTE UTF-8 vajadzībām (kaut arī to var izmantot par pamata php/whateva skriptēšanai) un nVu retajām WYSIWG mēģām - viss ir diezgan mazs mb ziņā, daudzfunkcionāls un konfigurējams, pie tam aboslutely free.Tāpēc klejojot no vienas darba vietas uz otru vienmēr būšu pārliecināts par to, ka man tur būs pieejami ērti un legāli apstākļi softa ziņā. 20825[/snapback] tas VenPad... liekas pat aizstās man dw... wismaz funkcijas utt ir apskatāmas.. :] thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts