SkaKri Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 :huh: kāc spētu palīdzēt (iedot skriptu, wai kkā tā), kā var uzveidot bez MySQL db tādu lietu, kā lapas lietotāju reģistrāciju / login? :/ ps: reģistrāciju ar email() funkciju. būtu feini. paldies jau iepriekš [wnk tikko tik sāku mācīties php... esmu apjucis] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 c'moonnn... =[ :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 c'moonnn... =[ :( 20178[/snapback] Lasi šo forumu un meklē googlē http://www.google.lv/search?hl=lv&q=php+tx...kl%C4%93t&meta= vēl vari mēģināt zvanīt uz 118/7 moš palīdzēs.. te tev neviens skriptus nerakstīs, bet gan padalīsies pieredzē, kā risināt konkrētu problēmu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Lasi šo forumu un meklē googlē http://www.google.lv/search?hl=lv&q=php+tx...kl%C4%93t&meta=vēl vari mēģināt zvanīt uz 118/7 moš palīdzēs.. te tev neviens skriptus nerakstīs, bet gan padalīsies pieredzē, kā risināt konkrētu problēmu.. 20179[/snapback] es jau nelūdzu, lai drukā augšā skriptu... wnk ja kāds zin, kur tāds ķerams - lai iemet man pa seju ar linku, thats all... :unsure: ...whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 (edited) palasi šeit un tikai nesaki ka NEKO nevar atrast! Edited August 2, 2005 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Ir tāda lieta kā txtSQL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Tad jau arī SQLite ir tāds ar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 ;) lab... es aizveros. sev vajadzīgo skriptiņu es atradu. paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts