Delfins Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Tip es zinu... :P Man jau skiet ka kaa moduli... tikai tad kaapeec servers taadu failu neatrada?... ai neko nesaprotu... :unsure: 19453[/snapback] mueh. šitādus adminus pa gabalam labāk turēt. tālāk es paklusēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 kursh taadam adminam darbu devis ? laikam pac savu kasti adminee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 labi labi... dir***, dir*** :( tas shito probleemu neatrisinaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 nu ne jau tu pac to PHP instaleeji ... ja buutu pac instaleejis, tad ar zinaatu kaapec mod_php4.c nau tew ... taa luuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ko es tew wareetu ieteikt... praatiigaakais variants buutu paarakstiit to liiko lapu bik taisnaaku un rakstiit taa lai straadaatu ar register_globals uz OFF respektiiivi tew jaaiet visam cauri un GET mainiigie jaapaaraksta attieciigi $_GET['var_name'] un mainiigie kas nak caur post attieciigi uz $_POST['var_name'] ... tas buutu praatiigaakais variants , jo ja lapa straadaa ar ar register globals ON , tad iipashi drosha taa naw, jo tu nevari izkontroleet vai tas mainiigais tiek dotas caur post vai get. respektiivi ja tu gribi sanjemt veertiiibas tikai no POST un register_globals = ON , tad tam pasham mainiigajam var pieshkirt veertiibu caur GET. Ceru ka nodereeja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Jaa... to es jau zinu un saaku dariit... bet zini... gribeejas uzzinaat vai nav kaac cits variants... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 cic variants ir ar moduli , ta4u tew to PHP buus kaac cic instaleejis ... taa kaa labaak paaraksti lapu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snukzz Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Ptfuuu... ar lielaam mokaa.... sachiniiju... bet taa arii nav iisit skaidrs, kas bija vainiigs.... par jaunu piesleedzu attieciigos moduljus un vis taga rukkaa! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts