Jump to content
php.lv forumi

Pievinojas tas kam nav jaapievienojas!


TurboSasa

Recommended Posts

lieta sekojosha esmu sataisiijis taa ka var pievienot savu URL:, bet ir vina probleema ja spaida pogu "add" pa tuskho pievonojas pliks http://, bet man taa nevajag. un man kaut kas nestraadaa ar headeriem varu likt tos kur gribu taapataas nestraadaa, tas man ir vajadziigs lai kad spaida F5 nepievinotu jau pievienoto URL... ja kaads saprata manu probleema tad paliidziet.

Link to comment
Share on other sites

un kaa man izlbot sho kljuudu?

http://sasa.bizhat.com/temp/error.JPG

 

kad testeeju uz sava datora nekas taads neparaadaas bet kad uzlieku uz servera tad raadas shitais errors liidz tam briidim kad tiek pievienots pirmais ieraksts... un peec tam viss iet normaali... nesaprotu kur lai meklee kljudu kods tiek izmantots tas ko jau es iedevu augstaak...

Link to comment
Share on other sites

ar shito erroru paliidzeet nevaru, jo pats nekad ar failiem neko neesu dariijis. paeksperimentee ar if`iem. Paarbaudes nekad nav par daudz ;).

es tur pieliku papildus mainiigo $_session , kursh defoltaa saglabaajas 20min jeb liidz paarluuka aizveershanai. ja mainiigais ir iesetots, tad vairs neljauj pievienot linku.

Link to comment
Share on other sites

man liekas ka tur viena "=" par daudz ira

18455[/snapback]

Ir diva veida salīdzināšanas == un ===. Pirmā salīdzinot abas puses mēģinās arī konvertēt mainīgo tipus (integer/float/string). Otrais būs vienāds tad un tikai tad, ja sakritīs gan vērtības, gan TIPI. Tas pats ar nevienādību - != un !==.

http://lv.php.net/manual/en/language.opera....comparison.php

Link to comment
Share on other sites

links uz kodu http://paste.php.lv/2110 tur arii ir izvade bet liekas tur tas cikls ir visia shkiibs, varbuut var kaa savaadaak?

18446[/snapback]

nevajag fread beigās +1

http://lv.php.net/manual/en/function.fread.php

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...