spermer_co Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 mm es labaak gribeetu lai forumu varetu arii skatiit caur wapu, jo ja es ieeju no mobila sheit tad nu ipashi jautri naw jo viss ir baigi liels un leens :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 cilveeks laikam neizprot ka php straadaa uz servera. jo vai taisa html lapu vai WAP`am lapu, php jau neatshkiras, atshkiras tas ko izvada browserii :) vieniigi var taisiit atsevisnhku sadalju priex WML kur vareetu sintaxes kljuudas labot, bet netaa jau ir daudz labi manuaalji arii prieksh wml :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Es atkal nesaprotu kādā sakarā Klez kautko saka par html/wml/wap/php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 sakaraa taadaa, ka php ar html/wml nau nekaada sakara. tas ar ko mees to izvadaam browserii ir pilniigi vienalga. jo cik no topika autora sapratu tad vinsh veelas sadalju php/wml, bet nu tur nekaada sakara nau. jo php/wml nu nau nekaada sakara. tik pat laba to wml browserii var iegruust ar php, vai perl vai bash, pilniigi vienalga ar kuru valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Es tak to zinu. Bet kā tas tavs teiktais kā atbilde uz spermer_co teikto saistās kopā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 (edited) jo cik no topika autora sapratu ---------- a man ar liekas, ka vajadzētu uztaisīt kaukādu sadaļu par wap - tas ir ne tikai par wml, bet arī par dažādu telefonu browseriem, iespējām utt. Edited November 18, 2005 by php_Stopp Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ah... ak viņš uz šito veco tēmu atbildēja! Sapratu. Cilvēki - kalendāros jāskatās :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 laikam jaaskataas topika datumi :) hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts