Boileris Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Gribas zinaat, kas notiek ja peec mainiigaa ieliek "." (punktu) ko tas dod? un kur to izmanto? ja varat, tad paskaidrojiet peec iespeejas vienkaarshaaak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Ja $a='aaa' un $b='bbb', tad izteiksme $c=$a.$b piešķirs $c='aaabbb' Īsāk sakot - tā ir stringu konkatenācija. http://lv.php.net/manual/en/language.operators.string.php P.S. Iemācīes korektāk noformulēt topika nosaukumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boileris Posted April 23, 2005 Author Report Share Posted April 23, 2005 Paldies, tagad apmeeram sapratu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Paldies, tagad apmeeram sapratu! :) 16841[/snapback] muahaha! APMĒRAM sapratu :D tas ir variants - nu es apmēram sapratu cik ir 2+2 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 vajag izmeegjinaat visu pasham darbiibaa un ta jau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boileris Posted April 24, 2005 Author Report Share Posted April 24, 2005 nu bl.. gribeetu redzeet cik juus zinaajaat pirmajaas nedeeljaas, kad saakaat maaciities PHP!!! :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 nu bl.. gribeetu redzeet cik juus zinaajaat pirmajaas nedeeljaas, kad saakaat maaciities PHP!!! :angry: 16858[/snapback] Pirms sāku citiem uzdod šādus jautājumus biju izskatījis http://lv.php.net/manual/en/ no viena gala līdz otram, lai zinātu, ko var atrast turpat, un ko jautāt citiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 vot kā var būt tādi programmētāji? es piemēram, ja redzu pirmo reizi, nu kaut vai to sasodīto punktu, es neskrienu un nebļauju forumā, kas tas par brīnumu. ko es daru? es viņu IZMĒĢINU! tas tak nav grūtāk par foruma tēmas aizsākšanu. iemēģinam tā, iemēģinam šitā un hopsā - redzam rezultātu. vai tad ne? vai arī echo komandu vēl neesi apguvis? :D par funkcijām arī diezgan bezjēdzīgi ir veidot tēmas. lai atrastu tev nepieciešamo funkciju lieto: google.lv php.net PHP manuāli CHM formātā. ļoti ērta lieta nav tak grūti, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts