riky Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Diez var atverot caur iframe kaadu lapu, tad iecentreet scrolbarus, mybe tos arii pasleept, un tad mainiit taas ielaadeetaas lapas fona kraasu (bgcolor), fontu stilu. Kad es meeginaaju, man nesanaaca, varbuut juus kaut ko zinat? mosh kkas ir liidziigs ar php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Vai tik tu netaisies iešmugulēt kādu no šiem servisiem savā lapā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Pasaki kāds php sakars ar to, kā iframe izskatīsies klienta browserī? Uz HTML/CSS/JS jāskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Diez var atverot caur iframe kaadu lapu, tad iecentreet scrolbarus, mybe tos arii pasleept, un tad mainiit taas ielaadeetaas lapas fona kraasu (bgcolor), fontu stilu. Kad es meeginaaju, man nesanaaca, varbuut juus kaut ko zinat? mosh kkas ir liidziigs ar php Var. Bet ar JS un CSS palīdzību, ne php (topic moved). Iframei jau by default var ielikt lai nerāda scollbarus un lai nav scrollings. Tad kā child framei izmantojam moveTo() un iesetojam ar ar style.bgColor (dokumentam, tabulai) kādu krāsu vaig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts