ansis Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 (edited) Sveiciens! Iesācēja jautājums: Vai ir kāda iespēja uzzināt, kurai funkcijai darbojoties, ir radusies kļūda? Līdz šim to es esmu atrisinājis, katras f-jas iekšā rakstot ar roku "Kļūda no funkcijas tādas un tādas". Bet varbūt ir kāda iespēja automātiski dabūt funkcijas vārdu? (līdzīgi kā $_SERVER['PHP_SELF'] dod faila vārdu?) Edited April 4, 2005 by ansis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Parasti pie kādas kļūdas parāda rindiņu, kurā ir kļūda, ja vien nav atslēgta kļūdu parādīšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
usver Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Skriptus veidojot, tos var pārbaudīt ar kādu debugeri - piem Zend studio ir iekļauts ļoti labs kukaiņu ķērājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Varbūt šis līdz: http://lv.php.net/debug_backtrace Link to comment Share on other sites More sharing options...
ansis Posted April 4, 2005 Author Report Share Posted April 4, 2005 (edited) Paldies, bubu, šis ir tas, ko es meklēju. Jautājums, kuru pirmīt nenoformulēju līdz galam: kā dabūt funkcijas vārdu, to nepārrakstot ar roku? Atbilde ir viena klikšķa attālumā no debug_backtrace: function bla_bla() {echo "Funkcijas vārds ir:".__FUNCTION__; } Edited April 4, 2005 by ansis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts