Jekabs Zvaigzne Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 Labvakar, jūs kaut kad man palūdzāt lai ievietoju šeit savus darbus. Es varu šeit ievietot, manuprāt labākos piemērus. Man vel jāmācās, bet gluži par iesācēju sevi nenosauktu. Šoreiz ievietošu mājaslapu dizainus. Turpinājums sekos... Kad sakārtošu savus logo, tad ievietošu šeit un papildināšu šo galleriju. Lai izdevies vakars, droši varat izkritizēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 Nice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jekabs Zvaigzne Posted April 9, 2017 Author Report Share Posted April 9, 2017 (edited) Papildinu, ar vel dažiem darbiem. Logotips kinokvartāla lapā nav mans. Ja interesē kāda sadarbība, droši sūti pm. (Pagaidām diemžēl esmu bez pastāvīgas darba vietas, atskaitot darbu kur nevajag zīmēt dizainus. :D ) Edited April 9, 2017 by Jekabs Zvaigzne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Izveido savu portfolio, piemēram, jekabszvaigzne.lv (ir pieejams) un saliec tur visu. Paņem kautkavai wordpress, uztaisi savu tēmu un aidā. Šaubos, vai potenciāliem klientiem derēs norādīt kautkāda foruma rakstu. PS: darbi patiešām nav slikt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts