goma smile Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Taisu "mazu" offline applikāciju ar http://nwjs.io/palīdzību, bet tas ir vienalga un vienīgi tas ka apakšā griežas node.js... Un gribu līdzko cilvēks ir pie interneta viņam paverās iespēja augšuplādēt, atjaunot - A.k.a sinhronizēt informāciju ar sērveri... visu informāciju "Klineta" pusē glabāju sqLite3, bildes pa mapītēm un sērvera pusē PHP.... Gribētu paprasīt kā būtu vislabāk pārsūtīt datus piemēram ja pieņemau ka klienta pusē kamēr viņš ir offlainā viņš iekš sql lite ir pievienojis vismaz 50k ierakstu.... un kaut kādu 1gb ar bildēm, kaut kādiem pdf utt.... kā būtu vislabāk veikt to apmaiņu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutons Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Es domāju ka tev izdevīgāk būtu tās bildes stumt augšā uz Amazon S3. Gan vieta lētāka, gan arī smuki pa kontinetiem pieejami būs. ITkā augšupielādei arī viņiem līdziga fīča, ka tuvākajā lokācijā uzkopē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted August 5, 2016 Author Report Share Posted August 5, 2016 Jautājums vairāk ir kā man pārsūtīt lielā daudzuma failus, nevis kur hostēt... Vai man sūtīt kā lielu POST.. vai kkāda FTP metodē vai kā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Pajautā dropbox, tas laikam ir vienkāršs uzdevums :)) Bet ja nopietni, tad taisi vienkārši daudzdaļīgu upload'u, kā to dara jebkurš advancētāks uploaderis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 Ok, nezināju, kas ir NWJS. Tagad zinu, kas ir Electron. sqlilte pusei nevajag skatītis uz kaut kādu replication fīču? failu mapītēm - uz kaut kādu folder upload? https://www.npmjs.com/package/remotecp Interesanti vispār. Mazliet nesen briedu līdzīgam projektam, bet iestājās taimauts, jo nav laika, bet kā reiz šāda vajadzība bija, tikai cita specifika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts