goma smile Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Sveiki, Vai ir kāds softs, kas izpilda visdažādākās matemātiskās funkcijas.. piemēram man ir ~ 15 mainīgajajiem un es nevaru saprast kāds matemātiskais apreiķins tiek izmantots, bet zinu aptuvenā rezultāta diapazonu... Es pieņemu ka matemātika neaptver vairāk kā 5 skaitļu izmantošanu, bet ir iespējams iekavu apreiķinu. Īsāk sakot meklēju kaut kādu rīku kas apreiķinātu visdažadākās variācijās manus skaitļus un parāda apreiķinus, kas ir vistuvākie manam iespējamamajam rezultātam un parāda risināšanas gaitu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 https://www.wolframalpha.com/ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 nez kāpēc tas liekas teorētiski neatrisināms uzdevums, t.i. ir bezgalīgi daudz formulu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts