Kavacky Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Universitāte māca domātJa domāt tu sāc mācīties tikai universitātē, man tev ir sliktas ziņas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Ja domāt tu sāc mācīties tikai universitātē, man tev ir sliktas ziņas... +3.14159265359 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Ja domāt tu sāc mācīties tikai universitātē, man tev ir sliktas ziņas... Tirliņ, tavu Raspbery pi ir izveidojis čalis, kuram ir doktora grāds datorzinātnēs. Bet tu tikai smirdi, ka izglītība nav vajadzīga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Tirliņ, tavu Raspbery pi ir izveidojis čalis, kuram ir doktora grāds datorzinātnēs. Bet tu tikai smirdi, ka izglītība nav vajadzīga. Nu un? Mums tagad uzskaitīt visus, kas kaut ko ir panākuši bez augstākās? Vai arī visus, kas ir nofeilojuši ar visu augstāko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yancis Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Nu un? Mums tagad uzskaitīt visus, kas kaut ko ir panākuši bez augstākās? Vai arī visus, kas ir nofeilojuši ar visu augstāko? +2.71828 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts