Ruuzx Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Sveicināti biedri! Vēlos kaut ko mainīt dzīvē un uz doto brīdi izskatās ka tas varētu būt darbs. Ir IT vidējā profesionālā izglītība. Daudz lietas esmu apguvis pats, tajā skaitā HTML/CSS. Esmu iesācis mācīties arī Javascript un nākotnē ļoti vēlētos apgūt arī PHP. Ir pamatzināšanas arī darbā ar Photoshop. Pārsvarā esmu darbojies ar gataviem kodiem (phpbb, opencart, wordpress, joomla u.c.), bet ir arī viena info lapa uzņēmumam, kas taisīta no 0. Esmu strādājis par produktu menedžeri, datortehniķi, pašlaik esmu tirdzniecības menedžeris datorfirmā. Vēlos izmēģināt savus spēkus web programmēšanā. Ātri un patstāvīgi mācos, ar pirkstu nav jārāda kur, kā, ko atrast (tikai tad ja nu galīgi pats nevarēšu atrast, tad palūgšu kāda palīdzību). Tiecos uz izaugsmi, tāpēc arī darba vietā vēlamas izaugsmes iespējas. Esmu no Rīgas, ir B kategorijas vadītāja apliecība. Nepīpēju, nedzeru, vienvārdsakot esmu sportists. CV ar pieteikuma/motivācijas vēstulēm varu nosūtīt privāti. Sīkāka informācija par un ap mani, kā arī kontaktinformācija - PM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 (edited) Vajag sākt ar programmēšanas pamatu apguvi, saprast, kas ir cikls, funkcija, rekursija, utml. lietas.Parasti courserā ir labi kursi, bet iesācējiem tikai python valodā:https://www.coursera.org/course/interactivepythonPēc tam, kad esi apguvi pamatus, vajag nostiprināt iemaņas ar tīri algoritmiskiem un tehniskiem (datorzinātņu aspektā) uzdevumiem, piemēram, atrisinot kādus 100 uzdevumus šeit:http://www.spoj.com/Vari risināt gan pythonā, gan lēnām pēc tam paralēli apgūt kā to pašu var izdarīt PHP un to pašu uzdevumu iesutīt PHP.Nav vērts uzreiz sākt ar web aplikācijām, jo tas var izrādīties uzreiz pārāk liels pakāpiens. Kalnā vieglāk uzkāpt pa maziem pakāpieniem. Edited May 21, 2013 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Vai izlaist pašu PHP. Arī labi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shnubis Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 PM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts