nezinis Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 (edited) Veidoju mājaslapu, kurai es varu jebkurā brīdī nomainīt valodu samainot tikai language failu. Esmu izveidojis divus language failus - english.php un latvian.php, kuros esmu definējis atbilstošās konstantes. Lai izmantotu šīs konstantes, man manā ielogošanās failā ir jāizvada "_SUCCEFULLY_LOGGED_IN", bet protams viņš to konstanti pats nespēj atrast. Vai man tagad ir jāinklūdo mans language fails visos php failos, kuros man tās konstantes ir vajadzīgas? Vai arī es to varu izdarīt vienā vietā un tad visi mani .php faili tam spēs piekļūt? Edited May 19, 2013 by nezinis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Noprotu, ka nav vienota pieprasījumu apstrāde, tāpēc viens no risinājumiem ir http://www.php.net/manual/en/ini.core.php#ini.auto-prepend-file Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts