nezvaars Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Sveiki! Man ir nepieciešams izsūtīt sms piedāvājumu lielam skaitam potenciālo klientu. Tas varētu izskatīties tā, ka es sagatavoju sludinājuma tekstu, tad kaut kādā veidā šo tekstu salinkoju ar manā rīcībā esošajiem telefona numuriem un visiem vienlaicīgi aizsūtu. Esmu gatavs arī samaksāt par šādu risinājumu. Jautājumus un piedāvājumus lūdzu sūtiet uz kinkong2@inbox.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Esmu gatavs arī samaksāt par šādu risinājumu. Jautājumus un piedāvājumus lūdzu sūtiet uz kinkong2@inbox.lv Mobīlio operātori, piedāvā šādu iespēju. sazinies ar viņiem, un nebūs bēdu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 http://www.text2reach.com/pakalpojumi-sms-apzinosana Vajadzētu būt lētāk, nekā maksāt programmētājam + par sms. Ja vien tu netaisies izmantot kādus trikus ar standarta numuriem "bezlimitu sarunām, sms" vai citiem trikiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts