Rados Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Čiu , lieta tāda , ka mēģinu uztaisīt kautko līdzīgu spoki.lv ->izveidot rakstu -> augšupielādēt bildes. FORMU Ilgi esmu domājis , meklējis informāciju , bet tā arī nekur nesameklēju. Der arī šis variants -> http://demo.swfupload.org/v220/applicationdemo/index.php bet man vajag lai katrai augšupielādētajai bildei blakus parādās teksta lauks , kurā klients var ierakstīt sev nepieciešamo informāciju. Tālāk tā visa informācija tiks sūtīta uz mysql datubāzi , bet ar to tikšu pats galā. Varbūt šeit būs kāds , kurš spēs palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 tu spēsi tikt galā ar datubāzes ierakstiem, bet nespēsi pielikt klāt vienu lauciņu? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rados Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 tu spēsi tikt galā ar datubāzes ierakstiem, bet nespēsi pielikt klāt vienu lauciņu? :) Vienu lauciņu? Palasi taču! Katrai augšupielādētajai bildei pievienot savu textarea. Un jā , manuprāt ar datu sūtīšanu uz datubāzi problēmu nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 <input type="file" name="file[]" /> <br/><textarea name="info[]" cols="20" rows="4"></textarea> <br/><br/> <input type="file" name="file[]" /> <br/><textarea name="info[]" cols="20" rows="4"></textarea> <br/><br/> <input type="file" name="file[]" /> <br/><textarea name="info[]" cols="20" rows="4"></textarea> <br/><br/> <input type="file" name="file[]" /> <br/><textarea name="info[]" cols="20" rows="4"></textarea> <br/><br/> <input type="file" name="file[]" /> <br/><textarea name="info[]" cols="20" rows="4"></textarea> Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 ņuuu. cikls, ne? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rados Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 nenoteiktam skaitam bilžu lai pievienotu teksta lauciņu būs jāpaspēlējās ar javascript vai labāk jquery.. pēc kkāda onuploadsuccess kad tiek parādīta bilde vajag pievienot t.s teksta lauku ar kkādu unikālu identifikatoru.. ja nemaldos tad jquery append būs pietiekama lieta.. Ideja man bija apmēram tāda pati , bet parcik esmu iesācējs , nespēšu šo lietu realizēt , tādēļ griezos pie jums ar cerību , ka kāds spēs palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezis Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Papēti SWFUpload dokumentāciju. Izmanto sevis veidotu JS callback funkciju, kura tiks izsaukta pēc katras veiksmīgas augšupielādes, kas arī tur blakus pievienos Tavu lauciņu. ērts variants, jo pēc tam, ar AJAX glīti var visu iemest datubāzē! (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rados Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 Ja tu esi gatavs iejusties skolotāja lomā un mani mācit , tad vari arī pastāstīt kā to dabūt gatavu. Labāks variants iedod man gatavu variantu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts