MiNeg Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 (edited) Čau čau visi, mana lieta ir sekojoša... Man vajag tā tjip lai no vienas datubāzes izvelk by player id viņa datus username, email un paroli - Tas man ir... Un otra lieta ir lai no citas datubāzes izvelk lietotāja datus bet nevis by ID bet by iepriekšējās datubāzes izvilktā username... ceru ka sapratāt. Te būs mans kods http://code.wam.lv/5024e30b8e634 šajā vietā $sqll = mysql_query( "SELECT * FROM InventorySQL WHERE owner='".$row['username']."'" ); // man vajag lai tjip izvelk datus balstoties no iepriekšējās satubāzes username, tapēc es liku to .$row['username']. no iepriekšējās db vai kautkas tāds :D... Man viņš kautkā nevelk tur datus laukā, ko es daru nepareizi lūdzu, ja variet izlabojiet manas kļūdiņas... :) Edited August 10, 2012 by MiNeg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Pārbaudi, vai ir iegūts username vispār. echo $row['username']; Tā saucās at-kļū-do-ša-na! Tev ir jāsaprot, kur tieši ir problēma - kurš tieši kods nenostrādā, kurš nostrādā. Vajag noteikt problēmas cēloni! Soli pa solim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNeg Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 Ja tu būtu apskatijies manu kodu, tad tur ir Lietotajs: </th><td>".$row['username']." un viņš nostrādā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 17.rindiņu pārtaisi šādu: $sqll = mysql_query( "SELECT * FROM InventorySQL WHERE owner='".$row['username']."'" ) or die('Viss ir slikti: '. mysql_error()); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNeg Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 kas bij tā arī palika, nekas nemainijās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 un echo("SELECT * FROM InventorySQL WHERE owner='".$row['username']."'" ); izvada normālu vaicājumu, kuru SQL vadības programmā izpildot tiek viss normāli atlasīts? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNeg Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 man izmeta šādu lietu SELECT * FROM InventorySQL WHERE owner='ReiniS' Tjip ReiniS ir mans username no pirmās db izvilkts... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Un tajā konkrētajā DB ir tāda Tabula, ja? Un šajā Tabulā ir kolonnas ischest, x un y? Ko atgriež, ja kā 19. rindu ieraksta: print_r($roww); ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNeg Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 ir ir tādas kolonnas... ieliekot print_r($roww); nekas nenotiek, viss paliek pa vecam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Lieto šajā gadījumā labāk var_dump() nevis print_r() Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNeg Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 Salaboju savu problēmu, bija pavisam muļķīga lieta... var slēgt ciet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Nu un kas tad tur bija? Mums tak arī interesanti :) Un ko no šī visa iemācījies? Kāda ir `days lesson`? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNeg Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Karoč tur bj tā, man vienā datubāzē niks bija ReiniS a otrā bija SinieR un tapēc viņš neizvilka datus :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts