cerinjsh Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 (edited) Sveiki. Tākā esmu šajā forumā jauniņais,tad gribētu,lai kāds uzmestu aci manam blogam. parvelti.blogspot.com Ideja man ir,cik pats esmu papētījis,diezgan nebijusi Latvijas robežās. Gribētu kādu padomu sakarā ar adsense reklāmām. Vai novietojums ir normāls?Ko pamainīt? Ar atslēgvārdien ''bezmaksas,par velti,par brīvu,latvija'' blogs ir google pirmajā lapā... Blogs eksistē jau ~4 mēnešus,bet peļņa tikai ~1.50$ Skatījumi ir vidēji 400 dienā,bet kliku kā nav,tā nav... Būtu pateicīgs par ieteikumiem. Paldies jau iepriekš. P.S. Pardon,tākā ir pustrīs naktī,tad esmu samiegojies un ielicis šo topiku galīgi ne tajā foruma sadaļā... Edited February 20, 2012 by cerinjsh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Neesmu baigais spečuks, bet tu esi izvēlējies pašus neuzkrītošākos adsense blokus. Pirmajā brīdī pat nācās iespringt, lai pamanītu, kur tev viņi ir novietoti. Teiksim tas link bloks vispār ir tik nemanāms, ka mierīgi bez viņa vari iztikt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerinjsh Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 (edited) Nu link bloks man tieši tāpēc arī tur atrodas.Nezinātājs taču nepateiks,ka tā ir reklāma,sajauks ar lapas izvēlni un uzspiedīs...starp citu,liekas ka strādā. Un kā būtu ar visu pārējo?Lapas izskats un tamlīdzīgi? Edited February 20, 2012 by cerinjsh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts