Jump to content
php.lv forumi

cerinjsh

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cerinjsh

  1. Labi. Atradu pats. Guest Post plugins iekš wordpress. Hm...tagad vēl derētu atrast hostu. Varat ieteikt ko lētu & labu?
  2. Sveiki. Ir ideja,bet nekādīgi netieku gudrs,kā lai dabū blogu darboties manā labā. Tātad,ko vēlos panākt: Lai blogā varētu veidot postus/tēmas jebkurš cilvēks.Ar vai bez reģistrācijas,tas vēl jāapsver. Apmēram kā miljons.com vai fmylife.com. Bloga dzinis nav svarīgs,var būt blogger vai wordpress... Paldies jau iepriekš.
  3. Jā,tur arī bija problēma. Liels paldies.
  4. Sveiki. Nesen ne no kā manā blogā parādījās picanize.com reklāmas. Uzejot ar peli uz jebkura attēla un arī sānu malā. Domāju,ka problēma ir šeit,bet tākā no html neko daudz nesaprotu,tad nezinu,kuru koda rindiņu izņemt,lai vairs nebūtu nevelamā reklāma. <a href="http://www.facebook.com/parvelti" target="_blank"><img src="http://www.buttonshut.com/Facebook-Buttons/Facebook-Buttons-51-88-.png" title="http://www.buttonshut.com/" alt="http://www.buttonshut.com/" width="58px" border="0"/></a><script src="http://code.jquery.com/jquery-1.4.2.js"></script><script>var jq142 = jQuery.noConflict();</script><script type="text/javascript" src="http://www.picanise.com/sharetool/picanizeown.js"></script><img src="http://c.statcounter.com/7708181/0/9d6077a1/1/" width="0px"/><br /> Piemērs,kā tas izskatās:
  5. Nekādi nevaru pievienot sava bloga postiem Twitter Share pogu. Mēģināju pēc šī parauga,bet man neatrod vajadzīgo: http://www.bloggertricks.com/2010/07/how-to-add-blogger-share-buttons-to.html Kāds varētu izpalīdzēt ar ieteikumiem?
  6. Hmm...kāda stila dizains jums liktos piesaistošāks šāda tipa blogam? Es šito liku,jo ir vienkāršs...pašam jau itkā liekas tīri pārskatāms,bet tas jau esmu tikai es....
  7. Nu ir jau doma par ko līdzīgu pierādījumu lapai vai tamlīdzīgi. Vēl itkā ir doma pārveidot visu blogu vispasaules publikai-respektīvi pārtulkot visu angliski.Nezinu tikai,vai tas nostrādās..angļu valodā šadu saitu netrūkst manuprāt. Gribētu kādus padomus sakarā ar pašu dizainu,kā ko izvedot patīkamāku acīm un vieglāk saprotamu?
  8. parvelti.blogspot.com / parvelti.tk Ko jūs teiktu par manu blogu? Plusi,mīnusi....ieteikumi,jautājumi. Paldies jau iepriekš.
  9. Nu link bloks man tieši tāpēc arī tur atrodas.Nezinātājs taču nepateiks,ka tā ir reklāma,sajauks ar lapas izvēlni un uzspiedīs...starp citu,liekas ka strādā. Un kā būtu ar visu pārējo?Lapas izskats un tamlīdzīgi?
  10. Sveiki. Tākā esmu šajā forumā jauniņais,tad gribētu,lai kāds uzmestu aci manam blogam. parvelti.blogspot.com Ideja man ir,cik pats esmu papētījis,diezgan nebijusi Latvijas robežās. Gribētu kādu padomu sakarā ar adsense reklāmām. Vai novietojums ir normāls?Ko pamainīt? Ar atslēgvārdien ''bezmaksas,par velti,par brīvu,latvija'' blogs ir google pirmajā lapā... Blogs eksistē jau ~4 mēnešus,bet peļņa tikai ~1.50$ Skatījumi ir vidēji 400 dienā,bet kliku kā nav,tā nav... Būtu pateicīgs par ieteikumiem. Paldies jau iepriekš. P.S. Pardon,tākā ir pustrīs naktī,tad esmu samiegojies un ielicis šo topiku galīgi ne tajā foruma sadaļā...
×
×
  • Create New...