negants Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Sveiki, nesen esmu sācis apgūt php, valodu. Manuprāt laika gaitā esmu iemācijies pāris pamatus iekš php un css. Nu lai kaut kas normāls sanāktu man vajag arī sākt apgūt datubāžu valodu. Tieši vēlos apgūt MySQL valodu. Vai var kāds iemest linkus uz kādām pamācībām, vienkāršu datubāžu failiem vai mājas lapām kur apgūt kaut ko tādu? Paldies jau iepriekš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Ja esi sācis mācīties programmēt, tad arī ir jāsāk mācīties lietot google. Tātad, uzdevums tev tāds - izdomā 3 atslēgvārdus, kas tieši tev ir vajadzīgs. Norāde: "[datubāzes tips] [programmēšanas valoda] tutorial" Pamācību ir vairāk kā vajag, vajag mācēt to sameklēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints Plivna Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Paņem acis pirkstos (pārnestā nozīmē) un paskaties šī foruma šīs sadaļas pirmo tēmu. Gints Plivna http://datubazes.wordpress.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 ...Norāde: "[datubāzes tips] [programmēšanas valoda] tutorial"... Pamācība, kā atrast pamācību... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts