Jump to content
php.lv forumi

Darba izstrāde


vitautz

Recommended Posts

Jēdziens "saprātīgs atalgojums" ir pārāk relatīvs un vienam tie ir 5Ls ,kamēr citam būs 500. Vai tas varētu nozīmēt,ka atalgojuma intervālu var mierīgi interpretēt jebkādās robežās,pieņemot ka vispār varētu būt vērts sūtīt epastus pie tik noslēpumaina sludinājuma? :)

Edited by 404
Link to comment
Share on other sites

Vienkārši Tu atvieglosi lieku darbu pats sev un piesaistīsi vairāk ieinteresētus kandidātus,ja sludinājumā uzreiz norādīsi (kaut vai vispārīgi un ne-tehniski),kas īsti ir jātaisa un kādas fīčas ir vajadzīgas.Savādāk var sanākt vienīgi pašmāju tradicionālais variants,kas spēs ievest šausmās jebkuru birokrātu:

- Pretendents: Labdien! Labprāt uzzinātu jūsu prasības un budžetu,lai varētu sagatavot piedāvājumu.

- Pasūtītājs: Čau! Nu man vajag WEB projektu. Varat uztaisīt un cik tas maksās?

- Pretendents: Ir iespējams dabūt detalizētāku informāciju? Varu uztaisīt jebko.Cena atkarīga no prasībām un projekta sarežģītības.

- Pasūtītājs Nu es nezinu cik tas ir sarežģīti.Man vajag tā lai ir dažas lapas,var reģistrēties,pievienot komentārus un lietotāju galeriju.Nebūtu slikti ja būtu arī forums un aptaujas.Ā,un lai izskatās smuki.Cik tas maksās?

- Pretendents: Pieņemot,ka jums vajag sociālo tīklu,cena varētu būt ap 50 000Ls.

- Pasūtītājs: Paldies,bet mans budžets ir ap 50. Paldies par izrādīto interesi,bet es vēl paskatīšos pārējo piedāvājumus.

Link to comment
Share on other sites

Nu katram jau ir tiesības uz savu pasniegšanas veidu,bet rodas tāds tīri personisks jautājums. Tev pašam būtu motivācija pieteikties uz darba sludinājumu,kurā nav paskaidrots kas ir jādara? Manuprāt šāda veida sludinājumi ir lielisks paraugs,kā nevajag meklēt pretendentus,un šad tad forumos sanāk lasīt žēlabas,ka LV nav iespējams atrast programmētājus. Iemesls tam ir ļoti vienkāršs-viņi nepiesakās.Tas tā pārdomām,ja nu gadījumā sludinājums ir nopietnāks nekā izskatās :)

Link to comment
Share on other sites

Man prieksmeta ir jauztaisa kkada elementara programma(nav jabut nekam mega krutam), kas veiktu elementaras lietas(būt iespējai izgūt datus, kkādas atskaites,kad to produktu piem izņem no noliktavas utt , kas atbilstu manais jomai "Buvmaterialu veikals"). Adas.pdf faila ir mana izveidota teoretiska dala, bet pie tas var arī nepieturētuies par visiem 100%. adas_celtn_firma_opis.doc ir kkas līdzīgs veidots aksesā un Iskaprd_97.mdb ir arī tajā pašā prieksmetā veidots darbs tikai par citu tēmu. Vajag kko līdzīgu tiem aksesa darbiem ar elementaram lietam, tur pievienot, izdzest u.t.t, kas atbilstu tēmai "Būvmateriālu veikals"

 

Vēl ir arī šāds paraugs -

http://091rdb2221.atwebpages.com/

u: lietotajs

pw: Lietuva78$

Bet tas ir drusku par citu tēmu

adas.zip

ADAS.pdf

adas_celtn_firma_opis.doc

Iskaprd_97.zip

Link to comment
Share on other sites

Tā kā faktiski izskatās ir vajadzīga uzskaites sistēma(lai arī vienkārša) ,tad par studenta budžetu būs grūti tādu individuālu dabūt.Tā ka droši vien tutoriāļi un paraugi no jau gatavām. Vai arī cits students kas jau tādu ir veidojis :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...