vitautz Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Sveiki, Meklēju cilvēku, kurš par saprātīgu attalgojumu izveidotu man darbu, kurš būtu veidots ar php+mysql vai ari jebkuru citu platformu. Interesentus rakstīt uz epastu - nuubikz@inbox.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 (edited) Jēdziens "saprātīgs atalgojums" ir pārāk relatīvs un vienam tie ir 5Ls ,kamēr citam būs 500. Vai tas varētu nozīmēt,ka atalgojuma intervālu var mierīgi interpretēt jebkādās robežās,pieņemot ka vispār varētu būt vērts sūtīt epastus pie tik noslēpumaina sludinājuma? :) Edited January 29, 2012 by 404 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitautz Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Nu es nezinu kādu summu man saukt, bet darbs itkā nav tik liels un apjomigs, kā arī diezvai sarežģīts, tāpēc es neņemos spriest par atalgojumu summu. Uz epastu rakstot izskaidrotu darba uzdevumu + iedotu kkadus paraugus :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Vienkārši Tu atvieglosi lieku darbu pats sev un piesaistīsi vairāk ieinteresētus kandidātus,ja sludinājumā uzreiz norādīsi (kaut vai vispārīgi un ne-tehniski),kas īsti ir jātaisa un kādas fīčas ir vajadzīgas.Savādāk var sanākt vienīgi pašmāju tradicionālais variants,kas spēs ievest šausmās jebkuru birokrātu: - Pretendents: Labdien! Labprāt uzzinātu jūsu prasības un budžetu,lai varētu sagatavot piedāvājumu. - Pasūtītājs: Čau! Nu man vajag WEB projektu. Varat uztaisīt un cik tas maksās? - Pretendents: Ir iespējams dabūt detalizētāku informāciju? Varu uztaisīt jebko.Cena atkarīga no prasībām un projekta sarežģītības. - Pasūtītājs Nu es nezinu cik tas ir sarežģīti.Man vajag tā lai ir dažas lapas,var reģistrēties,pievienot komentārus un lietotāju galeriju.Nebūtu slikti ja būtu arī forums un aptaujas.Ā,un lai izskatās smuki.Cik tas maksās? - Pretendents: Pieņemot,ka jums vajag sociālo tīklu,cena varētu būt ap 50 000Ls. - Pasūtītājs: Paldies,bet mans budžets ir ap 50. Paldies par izrādīto interesi,bet es vēl paskatīšos pārējo piedāvājumus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitautz Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Nu es varu ari šeit uzrakstīt ko man vajag, bet sarakste ar epastu es vēl pievienoju dažadus paraugus un tā ir vieglāk parādīt to ko man vajag :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Eh, nu tak uzraksti šeit, kas tev vajadzīgs un pievieno arī tos paraugus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Nu katram jau ir tiesības uz savu pasniegšanas veidu,bet rodas tāds tīri personisks jautājums. Tev pašam būtu motivācija pieteikties uz darba sludinājumu,kurā nav paskaidrots kas ir jādara? Manuprāt šāda veida sludinājumi ir lielisks paraugs,kā nevajag meklēt pretendentus,un šad tad forumos sanāk lasīt žēlabas,ka LV nav iespējams atrast programmētājus. Iemesls tam ir ļoti vienkāršs-viņi nepiesakās.Tas tā pārdomām,ja nu gadījumā sludinājums ir nopietnāks nekā izskatās :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitautz Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Man prieksmeta ir jauztaisa kkada elementara programma(nav jabut nekam mega krutam), kas veiktu elementaras lietas(būt iespējai izgūt datus, kkādas atskaites,kad to produktu piem izņem no noliktavas utt , kas atbilstu manais jomai "Buvmaterialu veikals"). Adas.pdf faila ir mana izveidota teoretiska dala, bet pie tas var arī nepieturētuies par visiem 100%. adas_celtn_firma_opis.doc ir kkas līdzīgs veidots aksesā un Iskaprd_97.mdb ir arī tajā pašā prieksmetā veidots darbs tikai par citu tēmu. Vajag kko līdzīgu tiem aksesa darbiem ar elementaram lietam, tur pievienot, izdzest u.t.t, kas atbilstu tēmai "Būvmateriālu veikals" Vēl ir arī šāds paraugs - http://091rdb2221.atwebpages.com/ u: lietotajs pw: Lietuva78$ Bet tas ir drusku par citu tēmu adas.zip ADAS.pdf adas_celtn_firma_opis.doc Iskaprd_97.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitautz Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 pirmais variants :) nekas nopietns nav paredzets Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Tā kā faktiski izskatās ir vajadzīga uzskaites sistēma(lai arī vienkārša) ,tad par studenta budžetu būs grūti tādu individuālu dabūt.Tā ka droši vien tutoriāļi un paraugi no jau gatavām. Vai arī cits students kas jau tādu ir veidojis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts