KasparsK Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Sveiki. Man viss itkā šancē, bet man vajadzētu, lai strādāu vairāki TAB`i nevis tikai divi... Respektīvi es mēģināju pa google parakņāties pa šito un uzināt kā neierobežota daudzuma TAB`us likt klāt Es pamēģināju šādi: if (jQuery.cookie('topiActiveTabId') != null) { jQuery(jQuery.cookie('topiActiveTabId')).show(); if (jQuery.cookie('topiActiveTabId') == "#tab3") { jQuery("#main_tab_container_id ul.tabs li:last").addClass("active").show(); } else if (jQuery.cookie('topiActiveTabId') == "#tab2") { jQuery("#main_tab_container_id ul.tabs li:last").addClass("active").show(); } else { jQuery("#main_tab_container_id ul.tabs li:first").addClass("active").show(); } } else { jQuery("#main_tab_container_id ul.tabs li:first").addClass("active").show(); jQuery("#main_tab_container_id .tab_content:first").show(); } Reāli tab1 un tab3 uzsetojas iekš cookie, bet #tab2 gan nē... Ir kādi risinājumi? :) Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daGrevis Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 $('#tab').data('is_opened', true); Varbūt noder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 codez Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 (edited) Izmantojot jqueryui tabu un $.cookie pluginu no https://github.com/c...l/jquery-cookie Ideja vienkārša, uz taba selektu saglabājam kūkijos indeksu, uz taba ielādi paņemam no kūkijiem indeksu vai, ja indeksa nav, selektojam 0-to tabu. http://jsfiddle.net/WG2w6/ $('#tabs').tabs({ selected:$.cookie('tab') || 0 }); $( "#tabs" ).bind( "tabsselect", function(event, ui) { $.cookie("tab",ui.index); }); Edited January 13, 2012 by codez Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KasparsK Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 Paldies, izmantošu šo pluginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
KasparsK
Sveiki.
Man viss itkā šancē, bet man vajadzētu, lai strādāu vairāki TAB`i nevis tikai divi...
Respektīvi es mēģināju pa google parakņāties pa šito un uzināt kā neierobežota daudzuma TAB`us likt klāt
Es pamēģināju šādi:
Reāli tab1 un tab3 uzsetojas iekš cookie, bet #tab2 gan nē...
Ir kādi risinājumi? :)
Paldies.
3 answers to this question
Recommended Posts