Goga Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Situācija tāda. Lapa taisīta WP. Man ir uzlikts WP bannerize un izvietoti četri baneri. Divi jpg un divi swf. Problēma tajā, ka trīs baneriem links strādā OK, bet ceturtajam (swf) links nedarbojas. Lai gan pašā WP Bannerize ierakstītais links ir aktīvs. Ko izdarīt, lai šim banerim arī links normāli darbojas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Flash objektiem links japadod savādak. Katrs kantoris to veido mazliet savaadaak, bet LR prsati pienjemts shaads varjants: --- Inbox.lv -- ClickTag parametrs: visos Flash banneros ir jābūt definētam mainīgajam ClickTag. Obligāti jāievēro pareizrakstība – C un T burtiem ir jābūt lieliem, pārējiem – maziem. Links bannerī nav jāliek. Button elementam vienmēr jāatrodas pašā augšējā slānī (Layer) un tam jābūt redzamam visu animācijas laiku. Piemērs: on (release) { getURL(ClickTag, "_blank"); } ---- Tas kaa piemers noderees ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga Posted December 6, 2011 Author Report Share Posted December 6, 2011 Bļin, tas manam prātiņam laikam būs par sarešģītu. Es biju domājis, ka to visu var nokārtot tur pat tajā WP Bannerize. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad182 Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 ClickTag parametrs: visos Flash banneros ir jābūt definētam mainīgajam ClickTag. Obligāti jāievēro pareizrakstība – C un T burtiem ir jābūt lieliem, pārējiem – maziem. Links bannerī nav jāliek. Button elementam vienmēr jāatrodas pašā augšējā slānī (Layer) un tam jābūt redzamam visu animācijas laiku. Piemērs: Interesants teksts. Cik man ir nācies ar nolādētajiem flashiem saskarties, parasti visur ir clickTag cai clickTAG. Nu ko, zināšu vēl vienu variantu minēšanai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 LR standarti web izstrādē... smieklīgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 LR standarti web izstrādē... smieklīgi. Nu cik esmu saskāries ar , flash baneriem pārsvarā ir ClickTag ( clicktag.. ) -> faktiski citus vrjantus nēsmu redzējis, tā ka varētu uzskatīt par nedokumentētu standartu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts