Jump to content
php.lv forumi

Goga

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Goga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies! Nepalīdzēja!
  2. Sveiki. Kas varētu būt pie vainas un kur meklēt atrisinājumu, ja WP pievienotais posts automātiski dublējas. Tiesa gan darbagaldā uzrādās, ka tikai viens raksts un vienā kategorijā? paldies!
  3. Divos vārdos - pēc hostinga servera nobrukšanas un pēc laika arī atjaunošanas ne tikai totāli sajāta lapa, pazuduši daudz materiāli utt, bet ar savu loginu un paroli vairs netieku iekšā darbagaldā. HELP. Kā es varētu atgriezties darba galdā? Loģiski, ka hostinga kantoris ir balts un pūkains un "viss tā arī jums tur ir bijis..."
  4. Bļin, tas manam prātiņam laikam būs par sarešģītu. Es biju domājis, ka to visu var nokārtot tur pat tajā WP Bannerize.
  5. Situācija tāda. Lapa taisīta WP. Man ir uzlikts WP bannerize un izvietoti četri baneri. Divi jpg un divi swf. Problēma tajā, ka trīs baneriem links strādā OK, bet ceturtajam (swf) links nedarbojas. Lai gan pašā WP Bannerize ierakstītais links ir aktīvs. Ko izdarīt, lai šim banerim arī links normāli darbojas?
  6. Goga

    Google Ads

    Uzliku spraudni, ieklikoju, kur to reklāmu vēlos, iekopēju kodu. Raksta beigās kā pienākas uzradusies vieta reklāmai, bet pašas reklāmas nav. Ko es būtu ne tā izdarījis? Lietoju Quick Adssense.
  7. Goga

    Google Ads

    Kāds varētu izlīdzēt un pastāstīt soli pa solim, kas man būtu jādara, lai es WP lapā varētu iedarbināt google ads?
  8. Goga

    Help

    OK. kaut ko atradu, bet tik un tā ir vairākas nianses par lapas izkārtojumu, kuras pēc manuāļa neizdodas sakārtot. Kur un kādā veidā var padarboties ar lapas dizainu un izkārtojumu?
  9. Goga

    Help

    Man vajadzētu vai nu latviski, vai krieviski. Kāds tādus ir redzējis kaut kur pa ceļam?
  10. Goga

    Help

    Sveiki! Vai kāds nevar uzņemties galīgam čaiņikam šo to pamācīt darbā ar jau gatavu WordPress lapu? Gribas dažus sīkumus pamainīt, šo to pielikt klāt.
×
×
  • Create New...