ziedinjsh Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Sveiki! googlēju jau kādu 1/2 stundu un arī šinī forumā skatījos, bet neko neatradu tādu. vajadzētu čatu kuru varu ieintegrēt portālā, lai čats izmantotu no portāla informāciju kā piemēram nick. Tādu it kā atradu, bet nu viņš ir pinīgi pliks! Meklēju tādu kurā rādās lietotāji kas ir čatā un kur ir seiņas. turpināšu meklēt, bet ceru uz palīdzību. P.S. Paldies jau iepriekš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Nav vieglāk sakodēt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 jaes jau par to domāju, bet nu man pat sagādā problēma uztaisīt online kodu kur nu vēl čatu kur pēc izlogošanās un ielogošanās chata logs ir tukš un vēl sejiņas... nedomāju ka man tur kkas var sanākt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Es šaubos, vai tādu čatu tev būs vieglāk "piejūgt" (lai tiktu ņemta info no lapas) klāt esošai lapai, nekā uztaisīt no nulles... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Te kas neiet kopā.... https://twitter.com/#!/itommy_/status/135739377958666241 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziedinjsh Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 mjā.. laikam kaut kā būs jāmeiģina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts