reiniger Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Sākums šeit tagad radusies vajadzība, lai var noteikt valūtu. un pie kopējās peļņas tas tiktu ņemts vērā kādā valūtā. Mans risinājums šeit. Ja ir ievadīta viena rinda LVL un teiksim otra EUR. un SUM valuta ir noradita LVL tad kopsumā pirmo tr ņem tādu kāds ir bet otro EUR pie kopā skaitīšanas jāsareizina ar valūtas vērtību EUR_val. var kāds ieteikt kādu risinājumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 reiniger Posted October 19, 2011 Author Report Share Posted October 19, 2011 Sveiki es radu savam risinājumam rezultātu. Novērtējiet šeit rez_lvl un rez_eur protams kā hidden inputi. Izsakiet savu vērtējumu ko varētu labāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
reiniger
Sākums šeit
tagad radusies vajadzība, lai var noteikt valūtu. un pie kopējās peļņas tas tiktu ņemts vērā kādā valūtā.
Mans risinājums šeit.
Ja ir ievadīta viena rinda LVL un teiksim otra EUR. un SUM valuta ir noradita LVL tad kopsumā pirmo tr ņem tādu kāds ir bet otro EUR pie kopā skaitīšanas jāsareizina ar valūtas vērtību EUR_val.
var kāds ieteikt kādu risinājumu?
1 answer to this question
Recommended Posts