codez Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 (edited) Tikko ienāca prāta, ka, ja tev nav idejas, tad uztaisi portālu, kur cilvēki var rakstīt biznesa idejas, balsot par tām, apsriest tās, atlasīt pēc kategorijām, atlasīt ar visvairāk balsīm, iespējams var kādu sadaļu detalizētākiem biznesa plāniem un varbūt pat sadaļu investoriem. Pie projekta palaišanas, lai tas aizietu vari pat izsludināt konkursu, kur labākās idejas autors saņem kādu balvu vai naudas prēmiju, tādā veidā iegūstot sākuma popularitāti portālam. Edited August 24, 2011 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Man arī bija tāda pati ideja... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Man bija doma izveidot datubāzi par cilvēku darba attieksmi konkrētajos uzņēmumos. Respektīvi plusi un mīnusi konkrētajai personai no konkrēta uzņēmēja. Ir daudz gadījumu, kad negodprātīgi elementi piekāš uzņēmējus(mēdz būt arī otrādi:) ) un droši pamet darbavietu, bez problēmām atrodot citu. Vai arī cits uzņēmējs apskatot datubāzi par konkrētu civēku ir patīkami pārseigts ka iepriekšējais uzņēmējs par šo darbinieku ir devis visnotaļ labas atsauksmes. Te protams ļoti daudz sīku nianšu, kā papildināt šādu datubāzi un protams, man liekas, ka Te būtu problēmas ar likumdošanu par iespējamo personas aizskaršanu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 http://www.reddit.com/r/SomebodyMakeThis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts