Zintiz Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 iesakat kkādu labāko hit un online users counteru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 ...Google Analytics. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zintiz Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 jep, paldies puiši tas jau ir. es domaaju taadu, kuru saitaa ielikt, kursh uzskaita cik lietotaaju onlainaa ir un skaita cik reizes lapa ir apmekleeta kko liidziigu shim - http://www.livecounter.org/ buutu jau labi bez reklaamam, bet vai maz tas ir iespeejams, he :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Uztaisi pats! Divas minūtes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zintiz Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Uztaisi pats! Divas minūtes. ļoti superīgs un origjinaals ieteikuminjsh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Man Tev uztaisīt? Tā kā neesmu pats labākais, tas Man aizņems līdz piecām minūtēm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zintiz Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Man Tev uztaisīt? Tā kā neesmu pats labākais, tas Man aizņems līdz piecām minūtēm. heh, negribu tevi apgrūtināt, sameklēšu kkādi onlainā, anyway paldies ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zintiz Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 heh, negribu tevi apgrūtināt, sameklēšu kkādi onlainā, anyway paldies ;) nekaa laadziiga neatradu ...laikam tomeer buus nepiecieshama tava paliidziiba / ieteikumi :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Kas tiek skaitīts? Apmeklējumi noteiktā laika posmā no unikālām IP visam saitam / katrai lapai? Ir pieejama datubāze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zintiz Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Kas tiek skaitīts? Apmeklējumi noteiktā laika posmā no unikālām IP visam saitam / katrai lapai? Ir pieejama datubāze? visi apmeklējumi sākot no skripta palaishanas. pat nezinu, kā labāk, lai būtu katrai lapai. doma ir iebazt to visu wordpress footerii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Hit Counter'i ir so 90's... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts