Fevelix Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Meklēju pa google kkādu reklāmas skriptu, bet atrodu jau gatavus, man nederīgus projektus. īsāk sakot man vajadzētu mazu skriptu kas darbotos kā loterija, izvēlētos datubāzē eksistējošo ID, lai varētu izvilkt to uz lapas. Piem. Datubāze izveidota tabula "ads", tajā ir ID, IMG, Link kolumi, jeb kā tur tos sauc! :D Skripts izvēlās kādu eksistējošo ID iekš 'ads', pēc tam ar to ID varētu izvilkt IMG un Link. Karoče, man vajadzētu tā lai ielādējoties lapai, rādās cita reklāma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) Viss kas tev vjadzīgs ir izvilkt 1 ierakstu randomaa izmanto SQL f-ju RAND() SELECT id, img, links, 'parejie vajadzigie lauki' FROM `table` ORDER BY RAND() LIMIT 0,1; Edited July 5, 2011 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fevelix Posted July 5, 2011 Author Report Share Posted July 5, 2011 Tā strādās!? $row = mysql_fetch_assoc(mysql_query("select * from adds order by rand() limit 1")); $ads = "id:".$row['id'].", img:".$row['img'].", link:".$row['link']; return $ads; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Nu Tu ar nazis, ja jau datuvē ieliku, strādās. Tikai smadzenes arī vajag mazliet. Gan meklējot gan taisot. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts