_PUIKA_ Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) Sveiki. Saskāros ar sekojošu problēmu, par kuru visu vakaru gūglēju, bet tā arī vairāk par 'const' definēšanu/izsaukšanu tajā pašā klasē, neatradu. īsumā.. Man ir MySql klase, kurā iekšā ir mysql_connect funkcija, kura pieslēdzas mysql serverim. Skatīt šeit.. (tur pašās beigās protams, ka ir $ms->msConn) Vienu mapi augstāk man ir config.php fails, kurš satur definētu mysql lietotāja informāciju. Skatīt šeit.. Tātad.. Kā es iekš klases varu izsaukt definētos mainīgos iekš tās mysql_connect funkcijas? Paldies jau iepriekš. Edited July 5, 2011 by _PUIKA_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 varēsi. vienīgi kā tu atšķir , ka msUser ir konstante, bet msConn ir mainīgais? var $msConn; nu jau kādu laiku pareizi būtu rakstīt: public|private|protected $msConn; es piemēram $dbConn nebūtu licis kā klases parametru, jo reāli tu jau viņu pārbaudi tikai vienā vietā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Ja jau tiek programmēts OOP - tipa taisītas klases, tad kāpēc tiek izmantotas mysql_* funkcijas, nevis mysqli klase? Lai izmantotu konstantes, kuras ir citā failā, šis fails ir jāinklūdo. Lai inklūdotu failu mapi augstāk akstam include '../config.php'; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted July 5, 2011 Author Report Share Posted July 5, 2011 Ja jau tiek programmēts OOP - tipa taisītas klases, tad kāpēc tiek izmantotas mysql_* funkcijas, nevis mysqli klase? Lai izmantotu konstantes, kuras ir citā failā, šis fails ir jāinklūdo. Lai inklūdotu failu mapi augstāk akstam include '../config.php'; hah. kauns palika.. aizmirsu par "../" :D tas arī ir viss ko man vajadzēja zināt. bet par tām klasēm. ideja ir izveidot cms, ar maksimāli ērtu un rediģējamu kodu, klientu, lietotāju vajadzībām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts