rudi Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Sveiki, es nesen pabeidzu websaitu, to var atrast RUDi ebaums world, man ir dazas problemas ar dazadiem brouseriem, vai varat apskatiit kas par problemu varētu būt... I would prefer to speak in english if thats ok with you? My website can be found on www.doopie.de, please go visit it and give me some feedback on what you think (this you can do in Latvian)... Well, thanks guys, I know I can count on you! Uz redzi :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Pirmajā iespaidā man lapa pēc dizaina ne īpaši nepatika, bet ka tā bik paložņā, tad var saprast, ka savs stils tomēr tai ir, bet man uz IE6 un Firexox rādija aptuveni vienādi. Kas tieši nav tā kā tam jabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Ož pēc spama, k-kur forumos jau manīju tādu pašu topicu, tikai bez 'pārlūku savietojamības problēmām' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robis Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Chista spams! :lol: Bet lapa ir laba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Man nepatīk - zils, sarkans un melns atgādina frontpage. Bez tam ja lapa ir tumša, tad tā ir tumša visur, nevis mainās, kā lieldienu ola. Tāpat radās iespaids, ka kaut kas man netiek rādīts, jo abās malās kaut kādas debīlas baltas malas un arī izvēlne ar tādu biezu baltu līniju pasvītrota... mani 2vi santīmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
org.102 Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 man liekas vajadzeeja vairaak bilzhu salikt.. uuun tumshaaku fonu.. kko veel lielaku un spilgtakau noteikti, tad gan butu labi. nu bet tas viss vel izstrades celjaa.. :huh: es ceru.. :) ~ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts