Jump to content
php.lv forumi

Failu saglabāšana uz localhost no reāla servera


vostro

Recommended Posts

Sveiki, gribēju uzzināt, kā darat Jūs, lieta tāda, pārnesu uz reālu hostu mājas lapu, tur protams jau ir veiktas izmaiņas, tai skaitā komentāri pievienoti, kā un labāk ir taisīt backup, man it kā pagaidām nav saprašanas, vakar vakarā vienkārši datubāzi ekportēju uz PC un viss, bet tomēr sapratu ka tas nav ērti. Paskatījos Cpanel ir backup funkcija, bet nesapratu, kā ar viņa darboties!! Padalieties ar pieredzi.

Link to comment
Share on other sites

Laikam tu kļūdies, cik saprotu hostings diennaktī vienu reizi taisa backup, bet nejau priekš manis, teorētiski priekš savas kompānijas, ja kaut kas viņiem nobrūk vai kāds hakeris uzlauž viņus, lai var datus atgūt.

Link to comment
Share on other sites

Nu Es uztaisītu skriptu, kurš automātiski palaižas reizi trijās dienās un uztaisa "bekapu" visai datubāzei (vai konkrētām, svarīgajām tabulām). Tad "bekaps" tiek vai nu saglabāts uz tā paša servera vai aizsūtīts uz norādīto e-pasta adresi.

Link to comment
Share on other sites

"Es uztaisītu" - nav skripta. Kur problēma pašam izveidot? Tu būsi pārsteidzoši pārsteigts saprotot, ko spēj paveikt smadzenes + internets un kripatiņa entuziasma!

Link to comment
Share on other sites

piekrītu daGrevis idejai, + vari no localhosta uztaisīt skriptu, ka tad kad tu palaid, tad viņš nokačā tavu backup failu un importē to tavā localhostā.. jo es sapratu, ka galvenā lieta ir abpusēja integritāte. .. vismaz ar datubāzi tā var rīkoties, taču ar pašiem failiem iesaku jau sen pārbaudītu lietu - subversions jeb SVN :) kas un kā.. SVN lietošanas rokasgrāmata :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...