kalabox Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Sveiki, gribēju painteresēties vai vispār tas ir iepējams. Man ir hostings ar domenu pampam.lv un ja lapa staav uz mana datora nevis uz hostinga, kaa var dabūt lai ierakstot pampam.lv tiek paradrsets uz manu datoru, vai inculots vai kaut kaa taa.. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirs Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 http://www.pa.msu.edu/services/computing/faq/auto-redirect.html ?? Ko šādu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Man ir hostings ar domenu pampam.lv un ja lapa staav uz mana datora nevis uz hostinga, Kaada X pec tad vajadziigs hostinhs?? uzliec to domenu uz svas IP un miers... ja tas ir LV zonas domens tad to ieksx NIC kontrolpanelja var izdariit paris sek. laikaa .. (domens uzsetosies ~~ 30Min laika [no arzemem 1-72h]) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalabox Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 Man ir uz latnet datu centra. Es Ip vietaa nomainiiju savu aareejo IP, a kas man DNS vietaa jaaraxta?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Man ir uz latnet datu centra. Es Ip vietaa nomainiiju savu aareejo IP, a kas man DNS vietaa jaaraxta?? nekaa nesapratu :( Ja tev ir IP tad to arii ieraksti NIC kontrolpanelii un tas arii viss a ja domji par NIC kontrolpaneli, tad tad DNS vietaa raksti too www.pampam.lv un vari pievienot arii otru ierakstu tadau pashu tik DNS pampm.lv (bez ta www) protams neizmirsti ka prejie ierksti (standrta Latnet IP ) ir jaizdzeesh ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalabox Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 Sveiki atkal. Joprojām par to debiilo lapu, uzzināju ka esot jāinstalē caur SSH, izveidoju hostingaa SSH atslēgu, augšupielādēju failus caur SSH, kā man tālāk instalēt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wintermute Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Ko tieši tu taisies instalēt caur ssh ? Un uz kādas sistēmas ? Un kāpēc tieši caur ssh ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalabox Posted March 10, 2011 Author Report Share Posted March 10, 2011 web lapu instaleet :D Linux seerveris, bet uz mana kompja Xp.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 web lapu instaleet :D Linux seerveris, bet uz mana kompja Xp.. ??? pats saproti ko gribi panaakt? kaads sakars serverim ar tavu kompi? ja gribi lai lapa ietu no tava kompja tad nekadu arejo serveri tev nevajag.. instalee sava kompii Apachi (vai citu web serveri) un tas arii viss.. ja Tavam kompim ir pastaviigaa IP tad vinju atziimee ieksh NIC (ja ir *.LV domeens) un nekadu beedu .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts