krisis32 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Gribētos izveidot sadaļu zem raksta. Ja piemērām raksta nosaukums ir "Mani sauc Pēteris" tad sadaļā parādītu rakstus kuru nosaukumā ir kāds no šā raksta nosaukuma vārda. Ganjau ka kautkas ar preg_match laikam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ganjau ka kautkas ar preg_match laikam. Gan jau ka ne, preg_match darbojas PHP galā, tad jāselektē visi nosaukumi no datubāzes. MySql ir pašam savs REGEXP, bet man ir aizdomas ka tādi pieprasījumi nebūs sevišķi ātri ja būs daudz rakstu. Nebūtu efektīvāk sataisīt tegu sistēmu? Pie viena tiksi vaļā no vārdiem kuriem savas jēgas nav ("un","ar","līdz" utt). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Nu, ja tev ir AK SAUSMAS, NEZINU KO DARIT! NEVIENS ARI NEPALIDZ!#@@ situacija, tad luk, te tev bus viens baigi slikts paraugs. Izmanto uzmanigi un tikai tad, ja kads cits neiedos labaku paraugu vai pats neizveidosi labaku. :) $brum = explode(" " ,"Mani sauc Peteris"); foreach($brum as $zum) { //izkopejam katru vardu atseviski. Tagad vari darit sql kverijus ar %LIKE% (?) echo $zum; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis32 Posted February 26, 2011 Author Report Share Posted February 26, 2011 Thanks m8t. Paskatīšos. Par to tagu sistēmu nebiju iedomājies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts