Jump to content
php.lv forumi

krisis32

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by krisis32

  1. krisis32

    Form

    Šajā (send_contact.php) failā pamēģini pievienot <script type="text/javascript"> window.location.replace("links-uz-kuru-aizvedis-atverot-send_contact"); </script>
  2. Live demo nav, bet atrisināju problēmu - Ievietoju līdzīgu .js skriptu. Paldies velreiz tev !
  3. Pievienoju ŠO SKRIPTU . Viss jau ir jauki, bet tākā lapas daļās kuras mainās ir iekļauts cits .js (vienāds visām daļām), tad viņš ielādējas tikai vienai daļai no trim.
  4. Paldies daGrevis. Ar .click() būtu ļoti labi, bet kā lai panāk ka pēctam var atkal atvērt, jo taja demo (example) teksts pazūd un nevar velreiz parādīt to.
  5. Sveiki. Kādam nav kāds .js kods kurš pārlādē saturu, nepārlādējot lapu? Lapā ir lietotāja panelis kurā ir meņu (Profils | Uzstādijumi | Vēstules) [LAPAS NEMAINĪGĀ DAĻA] [LAPAS MAINĪGĀ DAĻA] [LAPAS NEMAINĪGĀ DAĻA] Mainīgā daļa mainas uzspiežot uz kāda no meņu sadaļām.
  6. Iešāvās prātā doma par to kā varētu izveidot ādiņu sistēmu mājaslapai, bet nezinu vai strādātu šāds princips. Ideja apmēram šāda: .css failā katrai ādiņai ir savs id #adina-1 { .... } #adina-2 { .... } utt... .php failos <body> taga pievienoju id: <body id="iegūsim-lietotāja-izvēlēto-stilu-no-db"> Tad user paneli pievienoju jaunu sadaļu kur var atķeksēt ādiņu. Datubāzes laukā pievienojas attiecīgās ādiņas stila id kuru pēctam izvadu body taga id laukā: id="lietotāja-ādiņa" Cerams ka sapratāt. Ideja itkā ļoti vienkārša, bet vai strādās tas ir cits jautājums(tapēc veidoju topiku)!
  7. Thanks m8t. Paskatīšos. Par to tagu sistēmu nebiju iedomājies.
  8. Gribētos izveidot sadaļu zem raksta. Ja piemērām raksta nosaukums ir "Mani sauc Pēteris" tad sadaļā parādītu rakstus kuru nosaukumā ir kāds no šā raksta nosaukuma vārda. Ganjau ka kautkas ar preg_match laikam.
  9. Pirms kāda laika mans pc sasirga ar vīrusu, kura dēļ svchost.exe ņēma 50-60 un citreiz pa 90% no cpu. Ar internetu arī radās dažas problēmas, bet ieinstalēju Kaspersky Internet Security 11 un izskeneju pc. Viss bumbās. Svchost vairs nerija neko vispār un pc strādā kā parasti. Ar internetu tikuntā problēma ka skype iet, bet neviens browzeris ne. Firefox opcijās nomainiju Proxy uzstādijumus uz automātiskajiem un nu firefox strādā, bet pārējiem browzeriem(opera,ie8,safari) never lapas vaļā. IE8 kautko par DNS un Proxy runā, bet ja man skaips iet un tagad uz firefox nets arī, tad kapēc uz pārējiem browzeriem viņš neiet??
  10. paldies tev, parakajos pa googli un atradu šo te <script language="javascript" type="text/javascript"> function addText(Text,Message) { var obj = document.form.message; obj.focus(); if (document.selection && document.selection.createRange) // Internet Explorer { sel = document.selection.createRange(); if (sel.parentElement() == obj) sel.text = Text; } else if (typeof(obj) != "undefined") // Firefox { var longueur = parseInt(obj.value.length); var selStart = obj.selectionStart; var selEnd = obj.selectionEnd; obj.value = obj.value.substring(0,selStart) + Text + obj.value.substring(selEnd,longueur); } else obj.value += Text; obj.focus(); } function addTags(Tag,fTag,Message) { var obj = document.form.message; obj.focus(); if (document.selection && document.selection.createRange) // Internet Explorer { sel = document.selection.createRange(); if (sel.parentElement() == obj) sel.text = Tag + sel.text + fTag; } else if (typeof(obj) != "undefined") // Firefox { var longueur = parseInt(obj.value.length); var selStart = obj.selectionStart; var selEnd = obj.selectionEnd; obj.value = obj.value.substring(0,selStart) + Tag + obj.value.substring(selStart,selEnd) + fTag + obj.value.substring(selEnd,longueur); } else obj.value += Tag + fTag; obj.focus(); } </script> <form method="post" name="form" action="..."> <!-- Bold fonts --> <a title="Bold : <b></b>" onmousedown="addTags('<b>','</b>')" style="background-color:#F7F7F7; font-size:10pt; border: outset white 1px;"> <b>B</b> </a> <a title="Bold : <b></b>" onmousedown="addTags('<a href=','</a>')" style="background-color:#F7F7F7; font-size:10pt; border: outset white 1px;"> <b>Link</b> </a> <br> <!--textarea --> <textarea wrap="VIRTUAL" name="message" cols="50" rows="10"></textarea> </form> Lieta tāda, ka nezinu kā lai ielieku onmousedown="addTags('<a href=','</a>')" šo daļu pareizi, ka href="links kad uzmet tagu">NAME</a>
  11. Pasaki cenu, tad pateikšu vai esmu gatavs!
  12. Vajadzētu uztaisīt custom bbcode paneli. Uzspied pimēram ikonu <b>, atveras logs, ieraksti tekstu un spied pievienot. Ievadītais teksts parādas textarea. Zinu ka ir tie editori, bet gribētos kautko tādu kā aprakstiju, jo citreiz ar roku ievadu <b>teksts</b>. Tādā gadijumā ja nemaldos tie editori vienkārši parāda to "<b>teksts</b>" nevis "teksts" .
  13. Sveiki. Lieta tāda ka netieku galā ar mysql_num_rows. Izmet "Query was empty" - Skripts Ja šāds lietotājs pastāv tad updeitojam viņa punktus +1 , bet ja nav tāda lietotāja tad ievietojam viņu!
  14. Liels paldies. Paprovēšu šo te. Copy paste. (Postu krāšana?)
  15. Sveiki! Tātad ir tabula: numbers +--------+------------------------+ | Number | Date | +--------+------------------------+ | 1 | 15/02/11-12:13 | | 2 | 15/02/11-12:13 | | 3 | 15/02/11-12:13 | | 4 | 15/02/11-12:13 | | 5 | | +--------+------------------------+ Kā lai izveidot skriptu kas updeito Number. Ir forma no kuras izvēlos Date un ievadu Number attiecīgajam Date. Ievadīto Number pieskaita jau esošajam. Update numbers ... ?
  16. krisis32

    Problema

    Uzprasi servera/hostinga supportam lai palīdz uzlikt!
  17. krisis32

    Show hide abus

    Milzīgs paldies tev.
  18. krisis32

    IPB 3.1

    Nu pamēģini to pašu veco IPB2 skriptu pielāgot IPB3. Pačeko db tabulas. Ar IPB ļoti maz esmu šiverējies.
  19. krisis32

    IPB 3.1

    IPB supportam uzprasi!
  20. krisis32

    Show hide abus

    Sveiki! Noderētu palīdzība ar show hide. <script type="text/javascript"> var x=1; function toggle(elem) { if(x==0) { document.getElementById(elem).style.display = 'none'; x=1; } else { document.getElementById(elem).style.display = ''; x=0; }; }; </script> <a href="#" onclick="toggle('showhide'); return false;">tabs1</a> <a href="#" onclick="toggle('showhide1'); return false;">tabs2</a> <span style="display:none;" id="showhide">Pedeja Sacikstes tabulas te!</span> <span style="display:none;" id="showhide1">Pedeja Sacikstes tabul1111as te!</span> Viss strādā jauki, bet kā lai panāk to ka ja uzspiež uz abiem tabiem tad arī atver abus rezultātus, kas ir slēpti. Un ja uzspiež uz kautvai tab1 tad viņš aizver pirmo tabu. Tiku galā ar to ka parāda abus ja uzspiež, bet tad nevar vairs aizvērt! Sataisiju kā gribēju, bet tagad ir cita lieta. Kā lai uztaisa ka tab1 atveras uzreiz. Un ja uzspiež uz tab2 kamēr tab1 vaļā tad tab1 aizveras. Un otrādāk. (Uzpiež tab1 aizveras tab2)
  21. krisis32

    Menu hover

    Atvainojos. Demo man nav kur parādīt.
  22. krisis32

    Menu hover

    top center no-repeat; Pievienoju šo, bet kā lai viņs tagad repīto tikai tās malas sarkanās ja teksts ir garāks.
  23. krisis32

    Menu hover

    Sveiki. Kā lai izlabo šo te menu hover pogu. MENU HOVER Tās bultiņas dublējas ja teksts ir pa daudz, bet ja mazāk teksta tad vispār nerāda to bultiņu. Kā, lai uztaisa ka kautvai menu teksts ir četri burti bultiņa ir redzama un atrodas vidū. Vai arī ja menu teksts ir kādi padsmit burti ir tikai viena bultiņa un tā pati vidū. Paldies.
  24. Sveiki! Vai kāds man nevarētu palīdzēt ar techpoint sms ziedošanas skriptu. Tur kur izvēlas attiecīgo summu kuru vēlies ziedot piemēram 3ls var ierakstīt kautvai ziedojumu par 50sant vai jebkuru citu. Paņēmu shop sistēmu no tā paša techpoint risinājuma un sakombinēju, bet lieta tāda ka viņš neveic ?do_check=1 , bet vienkārši pārbauda ir pareizā summa vai nav. Būtu labi ja strādātu ar ?do_check=1 , jo gribu tur ievietot formu ja ziedojumama pareiza summa. Kā lai sakombinē ziedošanas + shop skriptu, lai izpilda if(isset($_GET['do_check']) && $_GET['do_check'] == '1') { Lūk kodi: Kombinācija kas pārbauda cenu, bet vaig ?do_check=1 Orģinalais ziedošanas skripts Orģinālais shop skripts
×
×
  • Create New...