Raivis.purins Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 šajā sakarā man ir vairāki jautājumi. Sen neesmu neko darījis, bet tagad reiz ir pienākusi vajadzība uzlikt vienu portfolio lapu, kas ir veidota flašā. Jautājumi ir sekojoši. Vai ir iespēja pārbaudīt ar kādas izšķirtspējas ekrānu tiek lapa aplūkota, jo katrai izšķitspējai es gribētu uzlikt savu keisu. Varbūt varētu norādīt vismaz pēc kādiem parametriem es varu atrast iekš php manuāļa. Jo ja nemaldos, tad var noteikt IP, pēckuriem varētu iestatīt cepumiņus, lai cilvēkam piemēram divreiz stundā nav jāskata intro lapa, vēl var noteikt izmantojamo browseri, bet mani interesē tieši izšķirtspēja. Jautājums divi. Kā var iestādīt cepumus vienam un tam pašam klientam uz vienu stundu? Jautājums trīs. Switch case sintakse. Paldies par atsaucību! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Uzsera brauzera scrina izmerus var noteikt ar JS (PHP nav nekads darishanas gar usera kompi ) shema apmeram shda: izuuti lapu ar JS kas nosaka Scrina (redzmas daljas) rezluciju, un parlade lapu ar vajadzigajiem parametriem (izmantojot to pashu nelielo JS ) -- Cepumu dzives laiku var uzlikt Jebkaadu -> kautvai 1 sek .. -- P.S. a nu Flashh starp citu, ljoti labi mak noteikt usera scrina izmerus, un attieciigi pielagoties ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raivis.purins Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Vari kaut ko sīkāk pastāstīt pastāstīt par to JS. es varētu pameklēt kaut ko netā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raivis.purins Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Kā arī, pēc tevis teiktā noprotu, ka es varu taisīt lielāku to flaša video,nekā vidējais statistiskais ekrāna izmēra rādītājs,un brovserī man tas samazināsies? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) tu nevis sen neko nēsi darījis, bet vispār :D nosaki ar JQUERY (manuprāt vieglākais variants) palīdzību ekrāna izmērus. Kā -> google -> jquery display resolution Edited January 27, 2011 by labaiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raivis.purins Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Nevajag lieki muti dzisināt, es savā laikā ar html 1.0 strādāju. :) Paldies par norādēm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts