laucinieks Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Sveiki, Lūgšu Jums palīdzību - Ir skripts - http://paste.php.lv/291c1465172d47758ccee5817982b641?lang=php Viņš no sākuma bija 5 failos, es viņu visu saliku 1 failā, bet ir dažas lietas, kas vēl nestrādā - 1) Neizvelk informāciju priekš personīgā paneļa. 2) Kad uzspiež reģistrācijas linku, nepazūd ieiešanas lauks. 3) Kad Aiziet uz index.php vairs sāna panelī nekas neparādas, vienkārši tukšums ( liku iekšā ar include 'fails.php'; ) 4) Ja parādās kāds no kļūdu paziņojumiem, uzreiz tiek norauts dizains. Piemēram, cilvēks ievada pirmo paroli pareizi, bet otro nepareizi, tad tiek izrauts gabals no dizaina. Cerams sapratāt, variet iztestēt uz sava datora to skriptu, tad redzēsiet kļūdas. Ceru uz palīdzību. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Ok, tūliņ ķeros klāt, sataisīšu tev visu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Briedi, nē! Es jau esmu gandrīz pabeidzis... -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 fanāts :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuilder Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Atkārtoju 3. reizi, met mieru šim un sāc ar pamatiem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts