m[aiK]ro Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 Man ir viens lūgums! kā var dabūt ka rāda pārlūku no kāda tiek skatīta lapa? un ka parāda lietotāja OPERĒTĀJ SITĒMU? lūcu palīciet!!! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 Skaties kā to dara iekš Post Nuke's http://paste.php.lv/160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m[aiK]ro Posted June 15, 2003 Author Report Share Posted June 15, 2003 Jā vis jau ir CooL! bet vinjs nerāda kāc ir windowzis (XP, 98, u.c.) :mellow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannis Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 nu par taadu browscap.ini esi dzirdeejis? palasi manuaali pie get_browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 <code><font color="#000000"> getenv("HTTP_USER_AGENT"); </font> </code> Tev dabūs to ko PHP "zina" par klienta browseri un OS ( kaut kas tāds: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; lv-LV; rv:1.4b) Gecko/20030507), šajā stringā tad arī meklē kaut ko līdzīgu `XP`, `98`. Lai būtu skaidrs, kas katrai OS jāmeklē, patestē un atrodi to kas glabājas ieks augstāk pieminētā stringa uz dazādiem Tev interesējošiem OS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m[aiK]ro Posted June 15, 2003 Author Report Share Posted June 15, 2003 a nevar katru atsevishki???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K|NG Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 ro,2003-06-15 14:09] a nevar katru atsevishki???? Vār atsevišķi, tikai būs Tev kods jāuraksta pašam: <code><font color="#000000"> if (eregi ("(win|microsoft)", $HTTP_USER_AGENT)==true) $os="Windows"; </font> </code> ut.t. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 offtopics: 2 m[aiK]ro: iepatīkās man tvas ķinķēzīņš (avatars) 2 K|NG: ja dari tādus ieteikumus, tad labāk pamāci cilvēkiem lietot preg_match, nevis ereg(i), citādi tev/viņam vēlāk uzbrauks virsū par to, ka preg strādā ātrāk, nekā ereg, bet pārsvara gadījumos pietiek arī str_* funkcijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m[aiK]ro Posted June 15, 2003 Author Report Share Posted June 15, 2003 Njāā! nezkapē neviens mani nesaprot ko es īsti vēlos! tipa piemērs: Pārlūx: opera 7 os: windows 98 tipa es veelos lai vinjs paraada kaads izlaidums vindowzim (95,98, XP, u.c) un pārlūkam arī lai parāda kāds izlaidums. Zinu k.kur esu recējis, bet nezinu kā to dapūt. palīciet luucu!!!! :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 iepostē, lūdzu kādu HTTP_USER_AGENT atgrieztu vērtību pilnībā (kā vienmēr php nav pa rokai). Link to comment Share on other sites More sharing options...
m[aiK]ro Posted June 16, 2003 Author Report Share Posted June 16, 2003 NJāāt tadat laikam nevienc nevarees man pliiceet. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benvenuto Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 ro,2003-06-16 17:47] NJāāt tadat laikam nevienc nevarees man pliiceet. :( tev iisteniibaa K|NG jau paliidzeeja. driizaak es teiktu: neviens tev nevarees pateikt taa, lai tu saprastu. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 iepostē, lūdzu kādu HTTP_USER_AGENT atgrieztu vērtību pilnībā (kā vienmēr php nav pa rokai). Atkārtoju prasību: Link to comment Share on other sites More sharing options...
K|NG Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 ro,2003-06-15 20:20] Njāā! nezkapē neviens mani nesaprot ko es īsti vēlos! tipa piemērs: Pārlūx: opera 7 os: windows 98 tipa es veelos lai vinjs paraada kaads izlaidums vindowzim (95,98, XP, u.c) un pārlūkam arī lai parāda kāds izlaidums. Zinu k.kur esu recējis, bet nezinu kā to dapūt. palīciet luucu!!!! :huh: ko ta Tev īsti vajag? Ir šitāds līks kods uz ātro no izrauts, tur ir tie vārdiņi kas vajadzīgi, bet tas ir ar to ereg :) izlasa ārā no tās garās rindas tos vajadzīgos vārdus i viss te 1: http://paste.php.lv/167 un te tas fragments no postnukes: http://paste.php.lv/160 Tev tur pusi drošvien nevajadzēs, bet nu paraudziņš tāds neizkasīts nāksies pierakstīt klāt jaunākos pārlūkus un Ugunssienas vai arī kāds php labvēlis iedos pareizo - izkasīto ;) untml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m[aiK]ro Posted June 16, 2003 Author Report Share Posted June 16, 2003 O, jaa ! tnx K|NG to4 paldies!!!!!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts